У Махнівці відремонтують перехрестя

У Махнівці відремонтують перехрестя
  • Витратять на це понад сто тисяч гривень

У Махнівській сільській раді планують провести поточний ремонт дорожнього покриття в районі перехрестя вулиць Корольова та Мазурівка.

Згідно із Проектом генерального плану села Махнівка за 2019 рік, опублікованим на сайті Козятинської районної державної адміністрації, обидві вулиці мають ґрунтощебеневе покриття.

Договір на ремонтні роботи сільрада підписала із підприємцем Сергієм Кисільовим. Він зареєстрований у Києві. Серед видів діяльності є будівництво доріг і автострад.

Відео дня

Коштуватиме ремонт дорожнього покриття на перехресті 157 320 гривень.

Читайте також:

У Козятині відремонтують тротуар та дорогу. Де саме?
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Льоша Бондарчук

    За сто тисяч гривень?🤣🤣😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 У Козятині на центральній вулиці висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up