У Козятині привітали працівників телебачення та зв'язку

У Козятині привітали працівників телебачення та зв'язку
  • Сьогодні, 16 листопада працівники телебачення та зв’язку відзначають своє професійне свято.
  • Святкові урочистості з нагоди свята у Козятині відбулися напередодні

— Бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій – невід’ємна складова сучасності. Сьогодні й у житті держави, й у житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації та зв’язку стрімко зростає. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії. Дякуємо вам за нелегку, але натхненну, самовіддану працю, за патріотизм та прагнення будувати нову європейську , — йдеться на сайті козятинської РДА.
Кращих працівників було відзначено почесними грамотами районної державної адміністрації, районної ради та грошовими винагородами .

Перед присутніми на зібранні виступив начальник станційного – лінійної дільниці №2 Вінницької філії ПАТ «Укртетеком» Роман Бохонко. Він подякував працівникам галузі за сумлінну та цілеспрямовану працю, яка забезпечує можливість жителям Козятинщини користуватися широким асортиментом послуг електронного, поштового зв’язку та телебачення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up