Редакція журналу про цукровий діабет "СахарОК" запускає незвичайний спецпроект - Перевірено на собі

Не знаєш - розкажемо! Не віриш - перевіримо! І це не просто слова!

З 1 жовтня стартує новий спецпроект «Перевірено на собі», який допоможе переконатися чи спростувати користь від дотримання всіх рекомендацій, що дають фахівці людям, яким доводиться жити з діабетом. 
У чому суть? 

Перевіряти на собі приписи буде Микола, який поставив перед собою 2 мети - врегулювати стрибки цукру в крові і набрати м’язову масу. Про свої враження Коля буде розповідати в своєму блозі (чекайте, читайте - буде цікаво). 

Відео дня

На початку проекту Коля пройде повне обстеження в спеціалізованому медичному центрі MDC і буде під наглядом його спеціалістів на всьому протязі проекту. Лікарі центру розроблять для Миколи індивідуальне меню та рекомендації щодо компенсації діабету. 

Як будемо харчуватися? 

В якості головного функціонального продукту Коля обрав для себе чорничну пасту «LiQberry», адже виробники позиціонують її як багатофункціональний органічний продукт, який знижує цукор в крові. 

Також в якості спонсорів здорового харчування виступлять магазин «Прованс», який забезпечить Колю органічними продуктами харчування і також ТМ «Мак-Вар Екопродукт», що надала спеціальні макарони для людей з діабетом «Здоров'я» No6». 

"Підсолодити" життя допоможе Колі кленовий сироп і солодощі від Cleary's. 

Отже! Уважно стежимо за проектом і ... перевіряємо! Заходь на сайт сахарок.com - Вас чекає величезний світ здоров`я!

За матеріалами "RIA"

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up