Про роботу маршрутів “3” і “2”

Про роботу маршрутів “3” і “2”

З першого березня поточного року, відповідно до виграних тендерів на перевезення пасажирів в нашому місті, мали поновитися чи змінитися перевізники на всіх маршрутах. Спочатку був замінений перевізник на маршруті “Червона калина-РЕМ”. Зараз на цьому маршруті курсує тільки одна машина.

 

З понеділка, 19 березня, перевізник змінив розклад руху. Пов’язані такі зміни з підвозом і поверненням додому учнів школи-інтернат-гімназії. Прибувши на кінцеву зупинку о 12 годині, маршрутка від РЕМу відправиться о 13 годині. За наявності пасажирів, вони будуть підвозитись до зупинки “Червона калина”. Після перестою маршрутка №3 кожні півгодини буде відправлятися від зупинки РЕМ і кожна повна година від Червоної калини.

За словами водія, є надія, що протягом тижня на третьому маршруті з’явиться ще одна машина. Тоді графік руху зміниться як в будні дні, так і у вихідні.

У зв’язку з погодними умовами, графік може мати люфт п’ять хвилин. Тим пасажирам, в кого все розписано по хвилинах, всі подробиці зміни графіку на маршруті № 3, потрібно з’ясовувати з водієм транспортного засобу. Водій трійки, людина ввічлива і  зацікавлена в більшому потоці пасажирів.

Відео дня

Замінений  перевізник і на маршруті № 2. Тут, як і в попередньому, курсує дві машини з інтервалом в 30 хвилин. Та є нарікання, що один із транспортних засобів цього маршруту має замалу кількість місць. Пасажири в маршрутку набиваються, як оселедці в діжку. А буває, що не всі бажаючі можуть в той автобус втиснутися.

Можливо, міська рада не знає про таку проблему? Якщо знає, то чому не зобов’язує перевізника виконувати умови договору? А якщо всі прописані умови перевізником виконуються, то як з такими транспортом він виграє тендер?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up