По Виниченка поклали асфальт на воду по козятинській технології

По Виниченка поклали асфальт на воду по козятинській технології
  • Мешканці вулиці Винниченка вдихнули з полегшенням коли на їхню вулицю привезли щебінь та розгорнувши його вирівняли дорогу.

Відремонтовану дорогу відчули й водії які тут жє своїм залізним коням прибавили газ. Для швидкості потрібна якісна дорога. і в середу 18 грудня на вулицю Винниченка завезли асфальт та заклали його в дорожно будівельну техніку. Дорожники працювали не покладаючи рук. що нам хотілося до них підійти і “похвалити в лапках” їх за  роботу. Тільки як побачили роботяги перед собою кінокамеру стали груддю перед фотооб’єктивом. Коли дорожники переконалися що перед ними журналіст з нехотя відійшли від представника преси Один навіть взяв шухлю та став нею вихлюпувати воду з калюжі. Зрозумівши, що при найвищій продуктивності праці коефіцієнт корисної дії при контакті води з асфальтом буде рівний нулю наш герой покинув лопату. При всіх сподіваннях дорогу шухлею не висушиш і приєднався він до дорожників- бракоробів. Тож асфальт роботяги клали на воду. Хтось скаже так хто знав, що на Миколая будуть кусати комарі, а на дорозі буде стільки води. Підрядник взяв замовлення виконує роботу. Йому байдуже куди той асфальт кинути на суху ділянку дороги чи на воду. Роботяга який ремонтує у нас дороги в більшості випадків живе в якомусь іншому селі чи місті. А ми мешканці Козятина відчуваємо, що таке неподобство відбувається в зв’язку з тим, що роботу дорожників ніхто не контролює з тих хто робив замовлення.. Нехай начальник ЖКГ Євген Малащук з самого ранку на сесії міської ради. Так є заступники, вони менше загружені роботою. 

Скільки простоїть дорожнє покриття яке поклали на воду? І скільки грошей платників податків утопили 18 грудня в калюжі вулиці Винниченка хтось рахував? А треба!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор

  • Ігор

    Браво!!!🖒 Наступний крок на картинці нижче
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up