Народу України оголошена справжня війна

Які ще потрібні докази ОБСЄ, ООН? Як після цього можна стверджувати про відсутність Царства Руського в Україні??? Це і є приклад тупості та зневаги по відношенню до українців, здавалося такими поважними структурами

 

Представники ОБСЄ безпосередньо були на блокпосту №32 смт. Сміла, де бійці України вимагали втрутитись у ситуацію і змусити російських терористів відвести важку артилерійську техніку та їх блокпост на дальшу відстань. Від виконання своїх обов’язків останні ухилились або просто злякались. 
Хто ж погодиться отримувати плювки задарма?
Скажу вам, що аж ніяк не наш народ та  Українська армія. А отримуємо. Мало того, голосуємо за блок Порошенка. А саме, завдячуючи непрофесійним діям Президента України (призначенням міністра оборони міліціонера) під Іловайськом загинули тисячі українських патріотів.
Що зробив наш президент? Покаявся крепко? Розплакавсь на весь світ. Порушив кримінальну справу за ознаками спільної змішаної  бездіяльності, за яким  службова особа, в даному випадку міністр оборони з президентом,  виконував свої обов'язки неналежно, діяли не до кінця, не вчинили всіх очікуваних від них дій.
Як наслідки, 32 блокпост поселення Сміле на Луганщині. Росіяни-терористи прямою наводкою на відстані 200 метрів облаштували свій блокпост, зробивши українських військових заручниками.
Дивно, що в своїй державі на своїй землі бійці — заручники, а не терористи! 
“Загинули приблизно 10 бійців АТО!”. Ось як коментують держслужбовці Міністерства оборони України ситуацію.  Двох з них я знала особисто.  Ми познайомились, як я передавала гуманітарну допомогу в зоні АТО...
Ми неодноразово писали про втрати наших оборонців-земляків з Козятинщини в найгарячіших точках АТО. А зараз — нова трагедія для родини та нашої громади.

Загинув четвертий по нашому району і місту військовий — Олександр Москалюк з Вернигородка. Він ціною власного життя боронив 32-ий блокпост і всю Україну.
Вічна пам’ять загиблому. Співчуття рідним та близьким. Герої не вмирають. Вони вічно живуть в наших серцях
Ваш персональний редактор Тетяна ЛОЗІНСЬКА

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • козятинець

    Порошенко має піти
  • Герой України

    Вічна пам'ять загиблому Москалюку.

    Герой України reply Герой України

    Смерть ворогам! Героям слава!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up