Нафтобаза БРСМ Козятина міна в бойовому положенні

Нафтобаза БРСМ Козятина  міна  в бойовому положенні

Тоді у 2015 році в один з понеділків в останній шлях провели юного хлопця, що був пожежником — 21-річного Євгенія Шевчука. Через місяць після смерті він мав одружитись... Єдиний син в родині. Загинув на нафтобазі під Васильковом в результаті рукотворної трагедії. Причина трагедії — комерційно-кланові розборки. Вже тоді "RIA-Козятин" здійснила дослідження і передбачила аналогічні пробеми в Козятині. Однак, наші застереження ніхто не прийняв до уваги

Тих хто його вбив не покарали і не покарають

Це діти Козятина яких нарікли призначили бути стати жертвою техногенної катастрофи.

Відео дня

Фаталізм ситуації в тому, що влада діяла тоді (до пожежі) аналогічно, як і в Козятині. Як одна із складових комерційних війн, з одним бажанням нагрітись на гроші на сторонах конфлікту. Сховати брудні комерційно-кримінальні оборудки. Кажуть, кінці в вводу там  кинули шляхом підпалу. Внаслідок події загинули п'ятеро осіб, близько 20 постраждали. Справа про мільярдні крадіжки призупинилась. Вогнем знищено речові докази. Зацікавлені в вищих ешолонах влади ніколи не предстануть перед судом. 

Так день перетвориться в ніч.Але і це не всі побачать

Громада Козятина тоді з родиною вмилась сльозами та горем. Але вся трагедія в тім, щоб упередити, змусити діяти владу так, аби запобігти трагедії. Впевнений, що по своїй волі вона не діятиме із-за своєї деградації.

Штаб Козятинських партизан готовий вчинити прямі дії по запобіганню тагедії лише при умові підтримки громади. План один: змусити вивезти всі вибухонебезпечні речовини з території бази. Заборонити її подальшу експлуатацію. Інакше, пів міста заручників! На можливих похоронах влада лиша зазначить: "Не передати втрату батьків". Саме так тоді в 2015-му зізнався начальник "відділку воєнізованої охорони" Південно-Західної залізниці Валентин Гаєвський.

Багато родин не матимуть склепів.Всі загинуть Більше читати тут про трагедію будуть ті, хто виживе.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

  • Влад Лісовий

    На сійті каналу ТСН є фото взриву від якого сае точно загинув Євгеній Шевчук.Отакий фаталізм.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up