Lidiya SL воїни світла Єгор Соболєв

Lidiya SL  воїни світла Єгор Соболєв

ОНОВЛЕНО ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО СТАН ПРООПЕРОВАНИХ Усіх 112-ох захоплених при нападі на табір Рух "Визволення" на Грушевського активістів випустили з поліцейських відділків. Ще раз - усіх, кого Аваков і Луценко звинуватили у зберіганні гранат під Парламентом і у намірі його збройно захопити; усіх, на кого о 7-ій ранку кинули дві тисячі спецпризначенців та нацгвардійців; усіх кого спецпризначенці змогли схопити, побити, поставити на коліна та заштовхати в автозаки - усіх відпустили

 Слідчі і оперативники Шевченківського та Печерського райвідділків Києва, куди завезли наших, не знайшли підстав їх затримувати. (Окрема шана кожному працівнику цих відділків, хто проявив людське ставлення до політв‘язнів.)
За виключенням одного нашого активіста, усіх відпустили без оголошення підозр. Підозру висунули лише одному: ветерану добровольчого батальйону «Донбас» Николай Чудовский (позивний «Чудо»). При цьому йому інкримінують побиття п‘ятьох спецпризначенців під Радою ...у вівторок. До війни «Чудо» (це він дарує на фото свою чарівну усмішку) був інструктором МВС з кульової стрільби.
Переконавшись, що наші всі на волі, поїхав по лікарнях провідати наших прооперованих. Один - «Орест» (Орест Слободян з Хмельниччини, доброволець «Правого сектора», вчитель за освітою) у якого під час розгону табору стався внутрішній крововилив та звернута колінні чашка, вже зачарував всю свою палату, у своєму фірмовому гуморі і сповнений планів перемогти. Другий - «Мачете», медик «Айдару», трохи потребує спокою і сну. Але офтальмолог вже пообіцяв, що розбите око бачитиме. Зламане ребро теж заживе. До речі, «Мачете» - никита кашницкий до війни був дитячим письменником у Полтаві. Сьогодні планував виступати на письменницькому зібранні у Києві. Порошенко з Аваковим змінюють наші плани

Фотографія

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up