Базарна вулиця спричиняє конфлікти

Базарна вулиця спричиняє конфлікти
Люди сваряться та погрожують один одному через тисняву на дорозі

Проблема базарної  злісної  вулиці біля базару “Хлібодар” знову на слуху. Як “докричатися ” до місцевої влади? Не зрозуміло. Адже багаточисленні публікації та скарги стосовно тамтешньої стихійної торгівлі, як об стіну горохом. Ніхто не чує або ж не хоче чути крик людей. Неможливо одночасно торгувати на вулиці і їздити та паркуватися на автівках! Це призводить до незручностей. Люди сваряться. І конфлікт, який спалахнув нещодавно на фоні вуличної проблеми, вкотре доводить — питання треба вирішити негайно! 
Минулої середи на збори зібрався комітет підприємців,  до якого входить 26 городян . Питанням номер один — “розборки” серед місцевих бізнесменів. Членів комітету обурює зухвала поведінка представників одного з молодіжних угрупуваннь.
— Від одного з наших підприємців  надійшло усне звернення стосовно погроз в його сторону, — розповідає голова комітету Валентина Міклуха. — Підприємець занепокоєний тими тенденціями, які відбуваються у нас в Козятині і просить розібратися та пояснити: “Це такий фашистський путінський напрямок, чи просте непорозуміння?”
— Так вийшло, що за мною почали слідкувати, — розповідає підприємець В., — В полі зору однієї з громадських організацій міста стало, де я ставлю машину і як. А один молодик нещодавно підійшов і почав вказувати мені, що я не правильно паркуюсь. Погрожував, фотографував мою автівку, без права на те. Хіба це нормально? Він входить в одну громадську організацію в місті,  яка намагається контролювати дотримання правил дорожнього  руху. При цьому погрожував фізичною розправою.
Ситуація не приємна і дискусійна. Тож для її обговорення в офіс запросили голову “угрупування”, керівництво ДАІ. Говорили на підвищених тонах, сперечалися хто правий, а хто бреше.


— В першу чергу ми повинні бути людьми по відношенню один до одного, — каже керівник громадської організації. — На рахунок автомобільного паркування на ринку “Хлібодар” — це не перший і не останній випадок в нашому місті. Дуже багато людей порушують правила дорожнього руху. Я особисто проїжджав біля цього місця, де машина стояла на дорозі. І проїхати неможливо. Питання було не в погрозах, а в проявах людяності. Адже машина підприємця не маленька і створює неприємні ситуації. Я розумію, що там магазин, але… 
Всі крапки над “і” розставив головний ДАІшник міста пан Христюк. Він зауважив, що повчати ніхто нікого не має права. Особливо там, де справа стосується доріг. Для цього є відповідні служби.
— Ця суперечка непотрібна, — говорить Сергій Іванович. — І якщо ми йдемо до Європи, як наголошують члени молодіжної організації, то потрібно виконувати закони. Коли ви бачите правопорушення — телефонуйте в ДАІ або 102 і повідомляйте.  Не допустимо вступати ні в які суперечки і тим паче переслідувати один одного. Це камінець в нашу сторону.
На цій ноті справа “розборок” здавалося б вирішилася. Дві сторони навіть пожали руки один одному. Та очі говорили про інше…

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • солдат

    Забув додати. Нещодавно плакався у слізном коментарі пан Пузир, мовби шкодує, що лоханувся зі створенням МАКУ та передачею керма цьому густоволосому мену, який прокинув Шурика, як лоха на Привозі, і підтерся настановою "Не підведи".

    Я ще тоді писав, що требу бути повним сліпим віслюком, щоб не побачити с ким ти маєш  справу. Так що скажу так - ОЦІ ВСІ ШМАРОВОЗИ ОДНІМ ГІМНОМ МАЗАНІ, ПРИТОМУ ВСІ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ....І ЛИСИЙ, і СІРОЖА, і ПУЗИР. Хлопцям вже тісно від власних амбіцій та мрій. Так що не зривайте хвилі у стакані, їжте горіхи - там багато йоду, що дуже корисно !!!
  • солдат

    Ух ти, а що не так ? Все в межах, ну що тут дивного ? ВСЕ ДОБРЕ !!! Як то кажуть _ ЩЕ ТЕЛЯ В СРАЦІ, А БАБА ДОВБНЕЮ МАХА. Ще не мер, а вже папаху приміряти треба. Ну а що, чим не мер,  який за всіма прикидами аля дев"яності, починаючи від пишної шевелюри на голові з однією звивиною, закінчуючи суперовими номареми на флагмані німецького автопром, прикидами, биками, тьорками, рішалами і пред"явами ??? Пустого в природі не буває - коли нашій владі насрати, от тоді приходять отакі хлопчики, і починають щось розповідати, згадайте початок 90-х років. Майбутній очільник нашого міста повинен бути сильним як мамонт, спритним як заєць, та одним тільки поглядом лякаи потенційних конкурентів і всіляких безхребетних гадів. НАМ ПОТРІБЕН СИЛЬНИЙ ЛІДЕР, а не сцикло якесь - ТАК ТРИМАТИ !!!

    Скоро будуть по під"їздам ловити і майно трощити, як Паші Холковському, до якого всратись і не догребти. Одним словом - СВОБОДА ДІЙ І СЛОВА.

    Ну а Валюша с Сірожиком як завжди молодці. І приютили, і вислухали, і порадили, і чаю, і кави, і до чаю з кавою, і самі подивились, і себе показали, і тд і тп. От так і треба, на фоні дурноватого ГОЯ, СРУЛЬ повинен виглядати розумним НА ГОЛОВУ - так вчить КАТЕХІЗИС !!! чи я помилився ???

    Цікаве попереду, до виборів недовго чекати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up