Козятинчанки представлятимуть Україну на європейському рівні

Анастасія Мельничук та Анна Сас прославили наше місто

У Львові відбувся чемпіонат України з кіокушинкай карате серед молоді 1992-1995 років народження. Змагання були відбірковими перед чемпіонатом Європи, який відбудеться на початку листопада поточного року  у  м. Каунас (Литовська республіка).  Вінницьку область на чемпіонаті представляли спортсменки Козятинського міського осередку  Вінницької обласної федерації кіокушинкай карате.

Це Анастасія Мельничук та Анна Сас.  
Дівчата виступили на турнірі дуже вдало
Як повідомив їх тренер Дмитро Живчик, Анастасія Мельничук виборола друге місце у розділі ката. Анна Сас стала чемпіонкою України у розділі куміте. За результатами змагань наші землячки увійшли до складу молодіжної збірної України. Вони представлятимуть нашу державу на європейській арені.

Підготувала Вероніка ЛЮБІЧ

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Мельничук Сергей

  • Мельничук Сергей

  • Мельничук Сергей

    Настя,наконец такой "долгий путь" и такой выстрел в ката!Молодец,поздравляем!!!
  • Мельничук Сергей

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця 19:01 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 17:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up