На Житомирщині один з кандидатів дарував велосипеди, міліція розслідує підкуп виборців

На Житомирщині один з кандидатів дарував велосипеди, міліція розслідує підкуп виборців
В Овручі правоохоронці зареєстрували випадок підкупу виборців шляхом надання їм велосипедів. Розпочато досудове розслідування

До чергової частини Овруцького РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що один з кандидатів у народні депутати України дарує місцевим жителям двоколісні транспортні засоби.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої з’ясували, що представники одного з фондів надали 12 велосипедів для соціальної служби району.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права …) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин.
Відповідно до законодавства перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права…, поєднані з підкупом, обманом або примушуванням… караються штрафом від 300 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 2 років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 1 до 3 років.
За повідомленням СЗГ УМВС України у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up