Громадська рада при Козятинській РДА збирає кошти на армію

Громадська рада при Козятинській РДА збирає кошти на армію
Підтверджено довіру і доручено громадським організаціям воїнів-афганців та Червоного Хреста отримувати гроші на їхні рахунки

Голова громадської ради при Козятинській райдержадміністрації Валерій Іващенко зібрав засідання для обговорення питання допомоги армії.

Як результат, присутні підтвердили довіру і доручили Тетяні Драмарецькій - члену Громадської ради, активісту громадської організації воїнів-афганців Козятинського району використати розрахунковий рахунок Козятинської міськрайонної спілки ветеранів війни в Афганістані. Банківські реквізити : Пат Укргазбанк, Козятинська філія, МФО 320478, Розрахунковий рахунок  2600926962980

Призначення: Внесок коштів на потреби по придбанню військової амуніції, медпрепаратів, предметів першої необхідності для забезпечення потреб воїнів-Козятинців, наданню їм і членам їх родин фінансово-матеріальної допомоги.

Відео дня

Покладено персональну відповідальність на Драмарецьку Татяну Петрівну по обліку і використання коштів, до 15 вересня вона має надати проміжний звіт на засіданні Громадської ради і в засобах ЗМі про використання коштів, для придбання військової амуніції і надання конкретної фінансово-матеріальної допомоги.

Також довірено і доручено Тетяні Юхимчук - члену громадської ради, голові  Козятинської районної організації Товариства  Червоного хреста використати рахунок: Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України Банківські реквізити:   ПАТ КБ "ПриватБанк" Вінницька філія р/р 26001060509598 МФО  302689 Код    02940109

Призначення: Внесок для надання цільової медичної, гуманітарної допомоги   воїнам захисникам, членам їх родин, переселенцям з зони проведення антитерористичної операції, по запиту  чл.. Громадської ради Юхимчук Т.Б.  з м. Козятин і Козятинського району.

Фінансові кошти використаються для придбання і надання матеріальної допомоги по забезпеченню медпрепаратами, виділення коштів на медичне лікування, реабілітацію, постачання допомоги бійцям, сім’ям воїнів-захисників, членам родин переселенців із зони бойових дій.

На Тамару Борисівну Юхимчук покладено персональну відповідальність за використання зібраних коштів і гуманітарної допомоги, до 15 вересня 2014 р. вона має надати проміжний звіт на засіданні Громадської ради і в засобах ЗМІ про використання коштів  і надання конкретної допомоги.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up