Налипання мокрого снігу, ожеледь, дощ та рвучкий вітер: попереджають про складні погодні умови

Налипання мокрого снігу, ожеледь, дощ та рвучкий вітер: попереджають про складні погодні умови
  • Найближчої ночі за прогнозами синоптиків буде морозно, очікується -3-7, на заході -4-9 градусів. Опади, які нападали разом із циклонам у вигляді не лише мокрого снігу, а й дощу, перетворяться у небезпечну ожеледицю.
  • Уже у п'ятницю, 1-го грудня в Україні виходить наступний епізод серіалу «Південний циклон». Він принесе мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, дощ, рвучкий вітер.

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, завтра вдень максимальна температура повітря в більшості областей України становитиме від 3 морозу до 3 тепла, на півдні до +5-7 градусів тепла.

Вітер буде в четвер південних напрямків, помірний, а ось на півночі та північному сході України можливі сильні штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Найближчої ночі -5-7 градусів, завтра вдень — близько нуля.

Уже у п'ятницю, 1-го грудня в Україні виходить наступний епізод серіалу «Південний циклон».

Відео дня

— Спойлер! Цей черговий циклон принесе мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, дощ, рвучкий вітер, на півдні України підвищення температури повітря до +15 градусів — підсумовує Наталка

Про погоду на Вінниччині

Вночі 30 листопада у Вінницькій області очікуються пориви вітру 15-20 м/с , на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий).

Рятувальники закликають громадян бути обережними під час перебування на вулиці. Водіїв просимо без потреби не виїжджати на власних автомобілях та користуватися громадським транспортом, а також не планувати поїздки на далекі відстані.

У випадку потрапляння у небезпечну ситуацію телефонувати за номером 101 або 102.

 Додамо, два дні тому без світла на Вінниччині було 13 населених пунктів, причиною вимкнення електроенергії тоді стала негода.

Нагадаємо, розповідали чи готові козятинські комунальники до зими?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up