Через негоду на Вінниччині без світла 13 населених пунктів, зі снігових заметів витягли 6 авто

Через негоду на Вінниччині без світла 13 населених пунктів,  зі снігових заметів витягли 6 авто
  • Внаслідок ускладнених погодних умов, у 16 областях України відбулись аварійні відключення електроенергії (2019 населених пунктів).
  • Зокрема, світло вимикалось у 13 населених пунктах Вінницької області.
  • Також за минулу добу зі снігових заметів  витягли шість авто

 

Як зазначають в ДСНС України, за інформацією Укренерго станом на 07.00 годину 27 листопада у Вінницькій області знеструмлено 13 населених пунктів.

Через дощ, мокрий сніг і пориви вітру, найбільше міст і сіл знеструмлено в Полтавській області – 437, Одеська – 349, Миколаївська – 295, Київська – 225, Кіровоградська – 184, Дніпропетровська – 137, Черкаська – 131, Запорізька – 61, Чернігівська — 56, Сумська – 52, Хмельницька – 45, Донецька – 18, Вінницька – 13, Тернопільська – 7, Чернівецька – 5 та Херсонська - 4.

До відновлення електропостачання залучалися бригади обленерго.

Відео дня

За прогнозами синоптиків, вдень у західних, Житомирській і Вінницькій областях та в південній частині місцями невеликий сніг, на решті території помірний сніг, подекуди хуртовини, снігові замети. На дорогах країни ожеледиця. Вітер північно-західний, у східних областях південно-західний 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура 0-5° морозу.

 


За минулу добу зі снігових заметів на Вінниччині витягли шість авто

У південних регіонах Вінницької області з 26 на 27 листопада вирує негода – хуртовини сніг, на дорогах утворилась ожеледиця. Рятувальники Вінниччини за минулу добу здійснили 7 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Як повідомили в ГУ ДСНС області, у селі Степове Краснопісльської громади Гайсинського району прибирали з дороги повалене вітром дерево.

В селі Попова Гребля Чечельницької громади зі снігових заметів витягли два авто. Також автомобіль зі снігового замету витягли у селі П’ятківка Бершадської громади. У селі Мала Мочулка – дві автівки витягли з заметів, та ще одну в селі Студена Піщанської громади.

Окрім того бійців Служби порятунку викликали для проведення аварійно рятувальних робіт при ДТП у селі Соболівка. А Липовці рятувальники рятували собаку.

Довідково

В Україні працює цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах. До Штабу входять представники Агентства відновлення, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, ДАК «Автомобільні дороги України», Державної служби з безпеки на транспорті, Київської обласної державної адміністрації, Асоціації міжнародних перевізників України, Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників України.

У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі звертайтеся на цілодобову гарячу лінію Штабу.
Телефон гарячої лінії: +38 067 400 60 80 (цілодобово).


Опитування

У вас є перебої зі світлом через негоду?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up