«На тротуарах і дорогах скрізь лід»

«На тротуарах і дорогах скрізь лід»
  • Козятинчани у соціальних мережах пишуть про слизькі дороги та тротуари. 
  • І діляться фотосвітлинами, на яких видно намерзлий лід. як на тротуарах, так і на проїжджій частині.
  • «Люди не можуть нормально переміщатися по місту, на тротуарах і дорогах скрізь лід. Мешканці громади повинні бути каскадерами, щоб добратися до роботи чи в своїх справах» — написав Олександр Ковернега

 

Цитуємо із допису:

— Як ніколи актуальним стає питання, чому не посипані дороги? Не знали, що буде зима? Нема солі? Чи може зараз не на часі чи ще зелена трава? В чому причина? Люди не можуть нормально переміщатися по місту, на тротуарах і дорогах скрізь лід. Мешканці громади повинні бути каскадерами, щоб добратися до роботи чи в своїх справах. На дорогах, якщо можна це назвати дорогами, виникають аварійні ситуації, — написав на своїй сторінці у соціальних мережах козятинчанин Олександр Ковернега. — На календарі вже 23 листопада і ці суміші для посипання мали б бути заготовлені вже давно, а сіль можна було б замінити на різні реагенти. Адже під час ожеледиці існує підвищений ризик травмувань і це все на совісті керівництва громади.

 

Відео дня

 

А ось що кажуть козятинчани з цього приводу

 А ще ще один козятиначанн, Валерій Рожновський. Він попереджає будьте особливо уважними —дорога при виїзді з Козятина в сторону «ЖУРАВЛЯ» суцільний лід!

Додамо:

Нагадаємо, розповідали чи готові козятинські комунальники до зими?

Читайте також:

Готуй сані влітку, а віз — зимою, часто про це забувають наші комунальники

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Виталий Малиновский

    Винниченка в будь-яку пору року проблема,літом-калюжі як озера;зима-"каша",лід

keyboard_arrow_up