Чи готові козятинські комунальники до зими?

Чи готові козятинські комунальники до зими?
  • На календарі кінець листопада і в Козятині вже випав перший сніг. Звісно, трохи і приморозило. На термометрах — нижче нуля.
  • Надалі, за прогнозами синоптиків йтимуть опади, у вигляді, як снігу, так і дощу, на дорогах можлива ожеледиця.
  • Зазвичай, в таку пору, щоб уникнути колапсу, комунальники вже активно готуються — виставляють біля перехресть ящики з посипочною сумішшю ( пісок+сіль), аби вчасно посипати слизькі дороги та тротуари.

До прикладу, у сусідній Калинівській громаді, ще на тому тижні працівники комунального підприємства подбали про наявність посипного матеріалу у ящиках, які облаштовані на території міста, та встановили нові ящики у додаткових місцях.

Станом на 20 листопада ящиків з посипочною піщано-соляною сумішшю на вулицях міста ще не було. Але вчора, 21 листопада, поки ми готували матеріал, надійшла інформація, що їх почали виставляти.

Відео дня

Фото зі сторінки «Чистого міста»

Запитали у начальника Управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради Івана Вовкодава, чи готові наші комунальники до зими?

— Загалом ми закупили 40 відсотків посипочної суміші від потреби — 10 тонн солі і 100 тонн піску, — сказав Іван Вовкодав. —  Має бути 260 тонн, ще будемо докупляти. 

За словами Івана Вовкодава, людей для боротьби зі снігом та ожеледицею вистачає. Щодо техніки, то є шість одиниць, яка чистить дороги та дві — яка посипає.

Читайте також:

Темними вулицями Козятина і не тільки. Що з вуличним освітленням?

На Козятинщині зростає захворюваність на грип та ГРВІ. Хворіють і на Ковід

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Людмила Яценко

    Особливо вчора зранку,як завжди сніг випав зненацька!

    Світлана Мельничук reply Людмила Яценко

    Людмила Яценко це точно
  • Олег Петров

    Оооооооо да, тама тама

keyboard_arrow_up