Готуй сані влітку, а віз — зимою, часто про це забувають наші комунальники

Готуй сані влітку, а віз — зимою, часто про це забувають наші комунальники
  • Морозна погода гостює у нашому місті вже 3-й день.
  • В ніч вівторока, 21 листопада несподіванно вулиці нашого міста припорошило снігом.
  • Тоді й згадали в «Чистому місті», що час готуватися до зими. Пригадали, що ще не розставили по місту контейнери з протиожеледної посипкою.

Минулого року комунальне підприємство «Чисте місто» звітувало, що підготувалися до зустрічі з зимою завчасно і на всі 100. Як було в минулому році згадувати не будемо, то вже історія. Тільки якось боязно входити в зиму без звіту, як комунальне підприємство підготувалося до зими.

Кінець жовтня і дві декади листопада працівники «Чистого міста» були задіяні на прибиранні опалого листя на дорогах і міському сквері. Поки вивозили листя з доріг в парку мокре листя ущільнилося і стало важким та листя горнулит хоча,та важка робота була ледве під силу жінкам комунальницям. Листя в парковій зоні можна було б залишити на зиму тому, що залишати його під деревами радять спеціалісти.

Відео дня

Якщо змітання листя з доріжок та в громадських місцях, то справа потрібна і зрозуміла, то вигрібання його та вивезення із парків та скверів викликає подив, адже перегниле листя є добривом для ґрунту і рослин. Експерти навіть, звертають увагу на стан міських дерев: багато з них спотворені непрофесійною обрізкою, тому хворіють і їм потрібне живлення, а листя може виконувати цю функцію. На вивезення листя з паркової зони комунальники зробили роботу, без якої можна було б обійтися. А завершили роботи за день, як засніжило.

.Синоптики повідомили, що нашу область скоріше всього замете. Замість того, щоб на всякий випадок розставити контейнери двірникам дають завдання вивозити почорніле, листя.

На цей раз снігом тільки припорошило і контейнери комунальники, можна сказати, що розставили вулицями міста вчасно, але ж буде так, наче на замовлення не завжди. Якби 21 листопада сильно засніжило, то у жителів міста виникли б незручності в пересуванні по снігу, а для комунальників були б неминучими неприємні відгуки.





 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up