Смерть через самогубство, легендарний льотчик, герой війни на Донбасі Владислав Волошин

Смерть через самогубство, легендарний льотчик, герой війни на Донбасі Владислав Волошин

ЦЕ якась абсолютно жахлива історія. Покінчив життя самогубством Владислав Волошин - відомий бойовий льотчик, герой війни в Донбасі. У 2014-му році його штурмовик був збитий чи росіянами, то чи сепаратистами. Він катапультувався на ворожій території. З травмованою рукою дістався своїх позицій.

 

Фото Дмитро Гнапа.

 

Відео дня

Про це написав минулої ночі в ФБ відомий журналіст Дмитро Гнап.

Згодом, демобілізувався. Повернувся до Миколаєва. У минулому році був призначений керівником Миколаївського аеропорту. А два місяці тому - миколаївський журналіст Andrey Lokhmatov зробив резонансну розслідування. Про те, як оточення голови Миколаївської ОДА Олексія Савченко (друге фото) організувало тендерну угоду на ремонті аеропорту.

Причому, Андрію вдалося отримати і опублікувати важливий аудіозапис. На ньому чутно, як Волошина, як керівника аеропорту, оточення Савченко відверто нахиляє узгодити фіктивні результати тендеру на ремонт будівлі.Пов’язане зображення

При цьому Олексій Савченко неодноразово заявляв, що після переходу на державну службу його доходи різко впали.

І це ще не все. Пару годин тому Андрій опублікував листування Волошина за кілька тижнів до смерті. Виявляється, в повідомленнях в Whats App, Волошин скаржиться знайомому на тиск з боку Савченко і розуміє, що пішов на злочин, затвердивши тендерну угоду, як того вимагали в обладміністрації. Через це, пише Волошин: «його вже відвідують суїцидальні думки» (цитата).

Або підштовхнуло його усвідомлення участі в злочині до того, щоб піти з життя? Ну такий от офіцерський спосіб змити ганьбу ...

Що стосується Савченко, то він, напевно, знову вийде сухим з ​​води. Цей екс-нардеп від БПП, що тепер керує Миколаївщиною, давно став для президента Порошенко чимось типу власного Кадирова для Путіна. Відморожений і безнаказанний.А може бути, знайдеться і інша листування, яка відкриє додаткові деталі цієї трагедії.

Прокурор Донський, що розслідує справи Майдану, недавно розповів, що саме Савченко кришує ватажка тітушок Крисина і робить все, щоб він не поніс відповідальність за вбивство журналіста Єремія під час Майдану.

А нардеп Мустафа Найєм заявив, що отримав дані про те, що Савченко заздалегідь був поінформований про заплановані вбивства на Майдан

- На Майдані були люди, які знали про підготовку розстрілах 20 лютого. Влада покриває одного з убивць - Найєм

Звичайно, хотілося б, щоб Генеральна прокуратура вже допитувала Савченко і на предмет смерті Волошина, і на предмет злодіянь Крисина, і по інших справах. Тільки Генпрокурор Луценко щось не поспішає псувати настрій своєму колишньому колезі по фракції БПП в парламенті.

Фотографія

к ми побачили в останні дні.

Розслідування Андрія Лохматова про угоди в Миколаївському аеропорту тут: https://www.youtube.com/watch?v=9UVN5Tlu_1A

Переписка Волошина незадовго до смерті тут: http://nikvesti.com/blogs/show/10873

Земля пухом герою і співчуття родині.

Всім подяка за репост.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up