Поліція Вінниччини перейшла на посилений режим несення служби

Поліція Вінниччини перейшла на посилений режим несення служби
  • Для гарантування вільного волевиявлення громадян під час позачергових виборів до Верховної Ради України, а також для недопущення порушень публічного порядку та виборчого законодавства, поліцейські Вінниччини з 15 липня і до завершення виборчої кампанії працюватимуть у посиленому режимі.

Для охорони та порядку будуть залучені близько п’яти тисяч правоохоронців. Крім поліції, чергуватимуть і військовослужбовці Національної гвардії України, і працівники ГУДСНС, і прикордонники.
— У  цілодобовому режимі працює ситуаційний центр, працівники якого забезпечують моніторинг та управління нарядами поліції на місцях. Створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень та порушень виборчого законодавства, а також додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів, — пише Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Під час виборів правоохоронці здійснюватимуть цілодобову охорону восьми окружних виборчих комісій, 1649 дільничних виборчих комісій, охоронятимуть виборчу документацію, слідкуватимуть за дотриманням публічного порядку поблизу кожної дільниці, а також виконуватимуть усі функції, передбачені чинним законодавством. 

Нагадаємо:

Відео дня

Як перевірити себе у списку виборців
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up