І знову мак: в районі знайшли насадження снотворної рослини

І знову мак: в районі знайшли насадження снотворної рослини

Днями на Козятинщині дільничний офіцер поліції на присадибній ділянці виявив чисельні насадження снотворного маку. Це вже третій випадок за останній місяць.

За фактом незаконних посівів або вирощування снотворного маку козятинською  поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 КК України. За таке правопорушення передбачено до трьох років обмеження волі.

Додамо, що з 1 червня на території області проводять оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на виявлення та вилучення незаконних посівів нарковмісних рослин. За цей період працівники поліції вилучили понад 6 000 заборонених рослин.

Загалом по області поліцейськими задокументовано 67 фактів незаконних посівів нарковмісних рослин, з них: 33 – маку, 34 – конопель. З незаконного обігу вилучено понад 5 200 рослин маку та майже 1000 – конопель.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Башин

    а почему не запрещают алкоголь и табакокурение .тоже ОПАСНО для здоровья
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up