Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві

Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві
Фото ілюстративне
  • Ремонт апарату комп’ютерної томографії у Козятинській ЦРЛ наразі ще не завершили. А пацієнтів із підозрою на гострий мозковий інсульт, на жаль, не меншає.
  • Тому керівництво Козятинської ЦРЛ заключило договір із Бердичівською міською лікарнею про виконання комп’ютерної томографії головного мозку (без контрастування).
  • При госпіталізації до стаціонару Козятинської ЦРЛ пацієнти зможуть пройти її безкоштовно у тамтешній лікарні

Про це повідомляють на сторінці Козятинської ЦРЛ 

Задля забезпечення вчасної та вірної діагностики підступної хвороби та якісного її лікування у рамках укладеного із Національною службою здоров’я України пакету «Медична допомога при гострому мозковому інсульті», директор КП Козятинська ЦРЛ Оксана Забазнова підписала Договір із керівником  Бердичівської міської лікарні Костянтином Гінгуляком про виконання комп’ютерної томографії головного мозку (без контрастування).

Відео дня

Отже, відтепер (і до завершення ремонту КТ апарату у Козятинській лікарні) при госпіталізації до стаціонару Козятинської ЦРЛ пацієнти зможуть безоплатно пройти КТ-діагностику головного мозку (без контрасту) у Бердичівській лікарні за адресою: м. Бердичів, вул. Здоров’я, 1.

Також, як йдеться у дописі, пацієнтів довозитимуть до Бердичівської міської лікарні санітарним транспортом Козятинської ЦРЛ у супроводі анестезіолога.

Нагадаємо, аби відремонтувати КТ-апарат, потрібно замінити рентгенівську трубку, вартістю майже 4 мільйони

По темі:

Читайте також:

Козятинська ЦРЛ за показниками роботи увійшла до десятки районних лікарень області

Чи будуть відкривати реабілітаційне відділення?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up