Обрали нового секретаря Козятинської міської ради

Обрали нового секретаря Козятинської міської ради
  • Сьогодні, 14 листопада відбулася сесія Козятинської міської ради
  • Обрали нового секретаря міської ради. Ним стала представниця «Української Стратегії Гройсмана» Ірина Репало.

Її кандидатуру підтримали представники всіх фракцій — всього 19 з 21 депутата, присутнього на сесійному засіданні.




— Посада секретаря — це, власне, посада, яка має будувати конструктивний діалог та забезпечувати депутатів, незалежно від партії, однаковими можливостями для своєї діяльності. Тож сподіваюсь на злагоджену роботу для розвитку нашої громади, —  написав Євгеній Малащук.


Відео дня

Реакції козятинчан 

  • Геннадий Ткачук

    Ну що ж ,думаю до якоїсь спільності ви все ж вже дійшли. Тепер головне, чи месія не поверне цю непогану кандидатуру на шлях подальшої руйнації .Все ж пані Ірина не новачок в місцевому самоврядуванні в відмінності від тих хто досі керує громадою .Тому думаю ТГ отримало шанс на ліквідацію сектантської капели ,що засіла в центрі міста. Як кажуть в народі — з Богом .

  • Олександр Пузир

    Дуже велика надія на конструктив! Об’єднання депутатів міської ради та зменшення, вибачте «броунівського впливу» голови Єрмолаєвої на життя громади — це мабуть головне завдання на сьогодні для секретаря ради.

Ось що пишуть про призначення нового секретаря Козятинської міської ради обласні видання.

«Сам факт того, що кандидатуру Ірини Репало підтримали представники всіх фракцій, є позитивним. Отже, депутатський корпус налаштований на конструктивну роботу задля блага Козятинської громади. Як депутат обласної ради буду всіляко підтримувати ініціативи нового секретаря міської ради, аби її діяльність була кориснішою та ефективнішою, — вважає депутат Вінницької обласної ради Ігор Грубеляс.

«Поза сумнівом, такий рівень підтримки з боку колег-депутатів від усіх фракцій є ознакою довіри до Ірини Репало. Згуртована робота депутатського корпусу обов’язково має дати позитивний результат, який буде відчутним для всіх козятинчан. Ірина Репало може розраховувати на підтримку всієї нашої команди, — додає депутат Вінницької обласної ради Юлія Радогощина»

Нагадаємо, Козятинська міська рада працювала без секретаря три місяці — Тетяну Римшу, яка працювала протягом двох з половиною років, відправили у відставку. Відповідне рішення прийняли депутати.

Наприкінці жовтня ми повідомляли — екс-секретар Тетяна Римша звернулася до суду, аби її поновили на посаді

Читайте також:

У міській раді представили нових депутатів

Обрали голову Козятинського міськрайонного суду Вінницької області

У Вінницької обласної поліції новий керівник. Ним став полковник Юрій Пархоменко

На Вінниччині призначили нового керівника Управління стратегічних розслідувань

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alex Vasjuta

    Тепер ще й мера пора поміняти на порядну людину.

keyboard_arrow_up