Обрали голову Козятинського міськрайонного суду Вінницької області

Обрали голову Козятинського міськрайонного суду Вінницької області
  • У Козятинському міськрайонному суді Вінницької області відбулися збори суддів, де обрали голову суду. Про це повідомляє прес-служба судової установи. 

За результатами  проведеного таємного голосування Надію Щербу обрали на посаду голови Козятинського міськрайонного суду Вінницької області строком на три роки, з 13 жовтня 2023 року, але не більш як на строк відрядження судді.

— Оскільки вона тимчасово переведена із Піщанського районного суду, то строк її повноважень на цій посаді закінчиться із завершенням строку відрядження. Наразі в суді залишилося працювати лише 3 судді (включно із новообраною головою) із 8 за штатним розписом, — пише «Закон і Бізнес».

Довідково

Відео дня

Надія Щерба у вересні 2010 року була призначена суддею Піщанського районного суду Вінницької області. У грудні 2017 року призначена на цю ж посаду безстроково. У вересні цього року відряджена до Козятинського міськрайонного суду Вінницької області. Рішенням зборів суддів уповноважена здійснювати кримінальне провадження щодо неповнолітніх.

Читайте також:

У Вінницької обласної поліції новий керівник. Ним став полковник Юрій Пархоменко

На Вінниччині призначили нового керівника Управління стратегічних розслідувань

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Надія Козачук

    Удачі вам.
  • Сергій Мікоян

    да здраствуєт самый гуманный суд в мире!!
  • Геннадий Ткачук

    Пані Надія перед тим як стала суддею пройшло випробування в МВС,на посадах слідчого і заступника начальника РВ по слідству  Козятинського Ра .Тому бажаю їй в новій посаді працювати так само гідно як їй вдавалось в слідстві .Гарний вибір

keyboard_arrow_up