У міській раді представили нових депутатів

У міській раді представили нових депутатів
  • У середу, 25 жовтня відбулася позачергова сесія, на якій вручили посвідчення двом новим обранцям.

  • Розповідаємо, хто долучився до лав депутатів

У депутатському корпусі Козятинської міської ради восьмого скликання вкотре сталися зміни. Цього разу маємо у раді нових представників від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Ними стали Андрій Варвальський та Олександр Ковтонюк.

Обранці вже відвідали своє перше засідання. У середу, 25 жовтня відбулася 37 позачергова сесія, на якій голова територіально-виборчої комісії Наталія Заєць представила депутатському корпусу нових обранців від «Батьківщини», а міський голова Тетяна Єрмолаєва вручила їм посвідчення депутатів.

Андрій Варвальський та Олександр Ковтонюк замінили у депутатському корпусі своїх колег Сергія Матвіюка та Олександра Ковернегу. Причина у тому, що Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» вирішило відкликати за народною ініціативою Сергія Матвіюка та Олександра Ковернегу з Козятинської міської ради. Відповідне рішення ухвалили на засіданні політичної ради партії, яке відбулося наприкінці вересня. Відтак Матвіюка та Ковернегу позбавили мандатів, а територіальна виборча комісія визначила наступних за списком кандидатів, які проходять до міської ради від «Батьківщини».

Відео дня

Нагадаємо, зміни у лавах представників від «Батьківщини» у Козятинській міській раді сталися не вперше. Ще раніше Руслана Кухаря, який пройшов до ради одразу після виборів, замінила Сніжана Явна.

А про те, які рішення приймали на позачерговій 37 сесії та про що говорили обранці, розповімо у наступних публікаціях.

 

Читайте також:

У Вінницькій області новий начальник СБУ

Екссекретар ради, яку депутати зняли з посади, подала до суду

Обрали голову Козятинського міськрайонного суду Вінницької області

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (28)
  • Сергій Сиваківський

    А це правда, що депутати виділили додатковий мільйон на виплату матеріальної допомоги?

    Володимир Сушко reply Сергій Сиваківський

    Геннадий Ткачук Мабуть так треба😏!Якщо всі згодні!

    Геннадий Ткачук reply Сергій Сиваківський

    Volodymyr Syshko само слово так означає факт ,це ще на минулій сесії було вирішене

    Володимир Сушко reply Сергій Сиваківський

    Геннадий Ткачук Так-Факт?

    Геннадий Ткачук reply Сергій Сиваківський

    Volodymyr Syshko так

    Володимир Сушко reply Сергій Сиваківський

    Геннадий Ткачук Це факт? Чи так вітер в кулуарах міської ради гуляв😏

    Геннадий Ткачук reply Сергій Сиваківський

    Сергей Сиваковский очільниці 500 тс.
  • Серёга Серёга

    Цікаве обрання. Бюлетенів на обрання не було, хто обрав. Громада навіть і не знала що є нові кандидати.

    Геннадий Ткачук reply Серёга Серёга

    Сергій Сергій згідно діючого законодавства в разі відкликання політичною силою через яку було обрано місцевих ,депутатів  заходять слідуюче за списком ,який був поданий політичною силою під час останніх виборів

    Геннадий Ткачук reply Серёга Серёга

    Олена Борчаківська тому що ця думка явно суперечить чинному законодавству .В якому чітко прописана відповідна процедуру приведення нових депутатів ,а ця процедура порушена

    Олена Борчаківська reply Серёга Серёга

    Сергій Сергій чому коли людина має іншу думку, Ви це розцінюється як "захист мерії"?

    Серёга Серёга reply Серёга Серёга

    Ірина Орлова Цікаво чому такий захист від вас за мерію

    Ирина Орлова reply Серёга Серёга

    Сергій Сергій ну якщо Ви згадаєте, коли Ви там були, то точно, що були))

    Серёга Серёга reply Серёга Серёга

    Ірина Орлова а вибори були???

    Ирина Орлова reply Серёга Серёга

    Сергій Сергій Ви уважно дивились на бюлетні при останніх виборах, раз так впевнено трактуєте?)
  • Геннадий Ткачук

    Відбулася сесія ?Цікаво ,а як вона могла відбутися в законний спосіб ,якщо для відкриття сесії згідно закону , необхідно 14 вже раніше обраних депутатів ,які повинні були відкрити сесію ,а їх було лише 12.А після того як сесія в законний спосіб відкрита ,тобто вона легитимна ,лише тоді приймають нових депутатів .Тому шановне товариство найграмотніша місцева влада вчинила незаконну дію ,яка послідовно привела в подальшому до слідуючих незаконних дій -подальшого голосування питань визначених на цю сесію .Якщо коротко -то всі прийняті рішення є незаконні ,бо сесія відкрита в незаконний спосіб .І всі подальші сесії з цими новими депутатами  будуть незаконними ,поки місцева рада не проведе процедуру їх легалізації в законну спосіб .Я вас шановні «вітаю  «з тим ,що тепер всі рішення прийняті в подальшому цією радою вразі неусунення вказаного порушення можуть потім бути відмінені судом в законний спосіб …Оце то «грамотєєв» понавибирали…А цим двом новим депутатів бажаю заставити цю місцеву владу привести їх до свого статусу в законний спосіб,тим вони покажуть що вони проти фальшувань

    Геннадий Ткачук reply Геннадий Ткачук

    Ірина Орлова ну от і порозумілися

    Ирина Орлова reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук фенімизм - "дно", а ось матріархат - сила🤗😄
    Добраніч)

    Геннадий Ткачук reply Геннадий Ткачук

    Ірина Орлова звернення ви з великої букви згідно правопису в таких як у нас спілкуваннях не пишеться ,поцікавтися і будете вражені .До вашого відома вам довожу ,що я тричі на день прохожу по місту ,коли в капюшоні коли без нього -ранком ,в обід і ввечері .При цьому спілкуюся з багатьма людьми і не від кого ніколи не ховався і не ховаюся .Щодо того що у вас не має юридичної освіти то я вас не попрікав ,а навпаки це була ваша спроба .Тому  гострість свою проявляйте до когось іншого ,наприклад до недолугої місцевої влади ,яку громаду привела до зубожіння .А ,я забув ви ж їх прибічниця .

    Ирина Орлова reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук ой, дякую) Вам теж побільше вільного часу (якого, бачу, Ви "не маєте"), сил та здоров'я у Ваших коментах в соцмережах).

    Для себе залишу своє - побільше позитивно налаштованих людей для майбутнього) я ж не маю юридичної освіти, на відміну від Вас).

    За час свого "трудового шляху" я  ходжу вулицями міста і сміливо дивлюся людям в очі, а не сутінками в затягнутому капюшоні по задвірках.
    Не маючи, при цьому, юридичної освіти (правознавства), я непогано володію правописом української мови, чого і Вам бажаю) Лінгвісти зрозуміють. Звернення "Ви" і тд... пишуться з великої літери, маючи повагу до будь-якої людини.
    Хоча й ми з Вами знайомі, але "корів разом ми не пасли".

    Геннадий Ткачук reply Геннадий Ткачук

    Ірина Орлова це неправда ,це вперше я вказав інформацію про свою освіту .То не треба видумувати того чого я ніколи раніше не писав.А протоколи складалися в законний спосіб ,я ж звернув вашу увагу на те ,що по ним рішення прийнято судом ,який затвердив цим їх правочинність

    Ирина Орлова reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук пане Геннадію, Вам, мабуть, не менше за мене відомо, "як" складались протоколи, раз про це мова зайшла і, яка мета переслідувалась.
    Щодо освіти. Та Ви майже в кожному своєму коментарі вказуєте, що у Вас є освіта і, при цьому, юридична☝️
    То міська рада має юристів і, гадаю, цілий відділ) То говоріть з ними, у Вас одна мова буде - юридична)
    О, дякую за "мадам", сприйму за компліман)))
    Гарного дня Вам)

    Геннадий Ткачук reply Геннадий Ткачук

    Ірина Орлова тобто ви хочете сказати що ваше підприємство не повинно прибирати той каолін ,який воно возить .Тобто на вашому підприємстві все зроблено для того щоб  цей каолін не лежав під відкритим небом і його вітер не розносив на вколо ,а автомобілі повинні так бути обладнані ,щоб вони при перевозці не розсипалися ?

    Ирина Орлова reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук оооо, Ви вже до каоліну докопались))) Мабуть, юридично, дійсно, підковані на усі 100%)))
    Так, Ви праві) Юридичної освіти не маю, але, на відміну від Вас, маю економічну, бухгалтерську та інженерну) З юристами пліч-о-пліч 20 років мала за честь працювати і надалі працюю (ну, це якщо Ви не в курсі і так, для загального Вашого розвитку🤷).
    А з приводу миття дороги, то вивчіть географічне розташування підприємств в Глухівцях і в нашому місті. Тоді усе стане на свої місця.

    Геннадий Ткачук reply Геннадий Ткачук

    Ірина Орлова а я ні з ким не змагаюсь ,я за освітою юрист .Так от відкриваєте законодавство ,читаєте і у вас враження пропаде .По законність це те що повинно виконуватись ,бо за наслідки завжди існує відповідальність .А от в мене враження ,що ви юридичної освіти не маєте взагалі ,але завжди виступаєте адвокатом влади ,В мене до вас зустрічне запитання ,коли ваше підприємство почне прибирати дорогу ,яку систематично засипає каоліном ,так як це прописано в  законодавстві .Чи ви думаєте ,що козятинчанам подобається заражений вʼїзд в місто ,а людям які там живуть подобається той білий пил ,яким  ви заставляєте їх дихати .Там проявіть свою прить ,як що не знаєте як ,поїдьте в Глухівці ,там аналогічне підприємство  не дозволяє собі робити таке з людьми .Чи може ви на цьому ґрунті і зійшлися з владою ,вона все руйнує в громаді ,а ваше підприємство околицю міста каоліном прикрашає ?

    Ирина Орлова reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук таке враження, що лише Ви юридично грамотний в громаді, а інші профАни)

    Геннадий Ткачук reply Геннадий Ткачук

    Oleg Maksimchuk а при чому тут депутати ,я про дотримання законності владою ,а не про якихось там депутатів .Якщо проходити  повз,завтра вони приймуть рушення  платити за повітря .Тому радості я не бачу ніякої

    Oleg Maksimchuk reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук Заспокойся, на 2 провокаторів в Раді менше.

keyboard_arrow_up