На Вінниччині призначили нового керівника Управління стратегічних розслідувань

На Вінниччині призначили нового керівника Управління стратегічних розслідувань
  • Міжрегіональний територіальний орган в складі кримінальної поліції Національної поліції України виконує важливі функції, особливо під час війни. Тепер його очолює Дмитро Сосинович.

Завдання нового керівника Управління — боротьба з корупцією,  запобігання незаконній діяльності, зокрема, в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Підрозділ бере участь у реалізації державної політики з питань боротьби з організованою злочинністю та здійснює оперативно-розшукову діяльність.

Відео дня

Дмитро Сосинович родом з Миколаївської області. Там же почав свою кар'єру дізнавачем у міліції, потім довгий час працював на оперативній службі в підрозділах по боротьбі з економічними злочинами. З 2006 по 2009 рік — у відповідному Департаменті МВС України. Переважно займався виявленням злочинів у бюджетній сфері.

Після повернувся до Миколаєва вже як заступник, а потім і керівник управління держслужби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Миколаївській області. У березні 2013 р. звільнився з міліції й пізніше відновив держслужбу вже в Контрольно-ревізійному управлінні Фонду соціального страхування, а пізніше — у ДФС.

У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». У 2020 році — Чорноморський національний університет імені Петра Могили за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (ступінь магістра).

Відзначимо, у Вінницької обласної поліції новий керівник. Ним став полковник Юрій Пархоменко.

 

Читайте також:

Розпочався фінансовий аудит Козятинської громади

Виконання бюджету громади за перше півріччя 2023 року: звіт Єрмолаєвої

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up