На Козятинщині ФАПи закривати не будуть

На Козятинщині ФАПи закривати не будуть

У Козятинській міській ТГ відбулася апаратна нарада. Говорили про сільські заклади медицини

За словами міської голови Тетяни Єрмолаєвої, наразі є гостра проблема нехватки кадрів у ФАПах, ФП та амбулаторіях у селах Козятинської міської громади. Тож скорочень у сільських закладах медицини не буде.

— У планах – активно залучати фахівців до роботи у медичних закладах сіл. Планується для молодих спеціалістів купити будинки, заохотивши таким чином до переїзду у сільську місцевість. У єдиному впевнена: ні один із сільських фельдшерських пунктів, фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій не закриється! Я стою на тій позиції, що медичні послуги повинні бути доступними, тобто бути близько, надаватися якісно та характеризуватися зручністю, — йдеться на сторінці козятинської ТГ

Нагадаємо, Козятинський міський центр медико-санітарної допомоги чекає на відповідь від Самгородоцької сільської ради, до якої звернулися депутати міської ради (рішення 4 (позачергової) сесії міської ради, що відбулася 14 січня) про передачу 14 фельдшерських, фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій у селах, що тепер входять до Козятинської міської територіальної громади (Козятин, Іванківці, Флоріанівка, Кордишівка, Сигнал, Сокілець, Титусівка, Махаринці, Сестринівка, Пиковець, Прушанка, Пустоха), а також ІІ поверху районної поліклініки.

Відео дня

Минулої суботи у Козятині, майновий комплекс Козятинської центральної районної лікарні та права засновника юридичної особи КП «Козятинська ЦРЛ Козятинської районної ради» передані Козятинській міській раді. За це справді історичне рішення проголосували 23 із 27 присутніх обранців Хмільницької райради.

Читайте:

Усі медичні заклади сіл нашої ОТГ в руках іншої громади
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олена Конторчук

    Дякуемо.
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    ......місту НАПЛЮВАТИ що буде з СЕЛАМИ.. так було і так буде.. бо головне щоб було їм добре... місто ВИНИЩУВАЛО села, так і продовжить винищувати навколишні СЕЛА, парезетувало на СЕЛАх так і буде далі ......... ! Нічого з обєднання "ПОКРАЩЕНЯ" в села не прийде.... а ще вони хотіли всі ОТР обєднати під себе.... вони і собі не можуть дати ЛАДУ а ще дай більше.. он РАЙОН ПРОФУКАЛИ ... "РЕХФОРМАТОРИ" !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up