Любі друзі! Прийміть щиросердні вітання з Великоднем – цим воістину величним днем торжества Життя і Любові!

Любі друзі! Прийміть щиросердні вітання з Великоднем – цим воістину величним днем торжества Життя і Любові!
Вже понад два тисячоліття людство зустрічає це свято, вірячи в те, що Христос-Спаситель принесе нам мир та спокій, злагоду та добробут.

Нехай Великодні дзвони озвуться у вашому серці вірою, надією і любов’ю та додадуть натхнення і сил для продовження вашої невтомної праці, спрямованої на розбудову Козятинщини. Хай благодатна, світла радість Воскресіння Христового осяє вашу душу. 

У ці теплі радісні дні бажаю вам чудового весняного настрою, душевного спокою та родинного затишку. Нехай Великдень стане святом духовного очищення і добра.

Тетяна ЛОЗІНСЬКА

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Христос воскресе! Дорогие друзья. Сегодня - особенный день, сегодня даже в Преисподней выходной и слуги Князя Тьмы не терзают души Живых и Мёртвых. Сегодня тот самый день, когда можно заглянуть в себя, увидеть в себе собственное Я и с собой же пообщаться. Желаю всем вам, чтобы это созерцание и общение было мирным, чистым и безболезненным. Чтобы Душе не было стыдно за Разум, Разуму - за уста, устам - за слова, словам за руки... Мира всем вам, счастья, любви и Божьей Благодати! Аминь!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up