Крадіжки: у Залізничному поцупили зварювальний апарат. Злодія розшукали

Крадіжки: у Залізничному поцупили зварювальний апарат. Злодія розшукали

Протягом минулої доби поліцейські Вінниччини розкрили чотири крадіжки. Про це йдеться на офіційному сайті Національної поліції

Поліцейські Козятинського відділення поліції  встановили особу зловмисника, який з господарської будівлі викрав зварювальний апарат у жителя селища Залізничне. Ним виявився 28 – річний місцевий житель. Правопорушник проник у приміщення, підібравши  ключ до вхідних дверей.

Цієї ж доби тульчинські  поліцейські  розшукали 18 – річного жителя села Холодівка,  який в листопаді цього року проник у приватний будинок місцевого жителя. Молодик викрав мобільний телефон та гроші.

Працівники Ямпільського  відділення поліції встановили жителя села Клембівка, підозрюваного у крадіжці електрозварювального апарату з незачиненого господарського приміщення  односельчанина.

Відео дня

А томашпільські поліцейські  розшукали 29 – річного раніше судимого  жителя села Антонівка,  який викрав  з місцевого  фе́льдшерського пункту грошові кошти.

За усіма фактами  розпочаті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up