Козятинська делегація їздила на тренінг з адвокації та комунікації для представників ВПО

Козятинська делегація їздила на тренінг з адвокації та комунікації для представників ВПО
  • Захід проводився 25-27 жовтня 2019 року у м. Київ Громадським холдингом «ГРУПА ВПЛИВУ» в межах гранту, наданого проєктом Ради Європи «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень».

Команда нашого міста: заступник міського голови Віталій Вечера та керівник відокремленого підрозділу ГО «Об’єднання переселенців «Спільна справа» у м. Козятин Венера Михайська, відібрана на конкурсній основі організаторами заходу, приймала участь у триденному тренінгу з адвокації та комунікації для представників та представниць внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Представники нашого міста вчились успішній адвокаційній компанії «Забезпечення тимчасовим житлом ВПО на місцевому рівні».

— Попри те, що з початку війни та окупації Криму і частини Донбасу минуло вже п’ять років, проблеми, з якими ВПО стикалися в перші дні переселеня, залишаються до сих пір невирішеними. Відсутність власного житла та права голосу на місцевих виборах – найактуальніші з них. Одним з ключових засобів в цій боротьбі є адвокація. Цей інструмент дозволяє винести проблеми, актуальні для певної групи осіб, на порядок денний всього суспільства. Розказати про ці проблеми іншим, та головне, переконати в необхідності їхнього розв’язання. Адвокаційна кампанія — це комплексний системний процес, який включає в себе і роботу з громадською думкою, і комунікацію з владою, і роботу зі ЗМІ, і роботу над собою, — йдеться на сайті міської ради.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up