Коментар засновника кабельного телебачення на на статтю "10 топ- дурощів у козятині

Вартість послуг кабельного ТБ формується від вартості дозволів на право ретрансляції телеканалів, які виставляються їх власниками в у.о. за кожного абонента.А тепер кожен з Вас може порахувати наскільки повинна була зрости абонплата за період з 2013 (28 грн) по 2015 р (30 грн) якщо б ми вели розрахунки згідно існуючого валютного курсу.А власники українських спортивних каналів виставили рахунки(,до речі в у.о).,вартіість яких перевищує суму проплати 60% всіх каналів.

Тому за рахунок інтересів 5-10% вболівальників ми не можемо радикально підвищити абонплату для всіх. абонентів.

Для забезпечення якості ретрансляціє визивайте механіка тел. 2-37-02

Коментарі (3)
  • Маша Тітькіна

    Така ситуація з телебаченням тількі в нашому чудовому місті. Якщо глянути на Бердичів Житомир Вінницю Білу Церкву.- якісний список ретранслюємих каналів по мережам каб.телебачення значно ширший та цікавіший а ціна на послуги - не меньша , але відношення ціна-якість не на нашу (козятинців) користь.
  • Анонім

    Тільки не вішайте свою неспроможність та плечі пересічних користувачів. Замість підвищення якості, зменшення кількості каналів і збільшення прайсів. Вчіться працювати!
  • Анонім

    Майже всі платежі виросли разом з доларом, до того ж ліцензійні платежі на телекомунікаційні послуги значно підняли. В цих умовах оператори можуть лише виживати, о абонплату значно не піднімеш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

keyboard_arrow_up