Про брехунів

Про брехунів

Звинувачувати когось у брехні може тільки людина, яка сама не є брехуном.

А той, хто вчиняє, як пес із засідки (вкусив і тікати), на це не має морального права.

Брехуни під власною статтею не підписуються. Наприклад. Усі ми колись вчилися в школі і знаємо, що в батьківський комітет обираються батьки з порядних сімей. Та чому люди з порядних сімей пишуть мовою писаки-аноніма?

Виходить так — поженешся, щоб комусь насолити, тай сам в халепу вскочиш і щось переплутаєш. Брехуни мають людей за дурнів. Вистачить одного абзацу, щоб з’ясувати, хто справжній автор, ким би стаття не була підписана.

Відео дня

Біда нашого міста, що багато справ у нас роблять не професіонали. Журналістика — це дійсно велика відповідальність. І журналіст, це не той, що розказує, що є у цапа чи по чому не можна махнути серпом.

Журналіст — не той, що одних прикрасить як новорічну ялинку, а інших, вибачте на слові, обгадить, забувши підписатись під власними шедеврами.

Журналіст — це той, хто висвітлює правдиву інформацію. Має повагу до людини. І пише статті, а не “мудрільчики”, створюючи розсадники анонімок та професіонально перекручуючи факти.

Таким брехунам хочеться нагадати, що завжди оцінку дає читач.  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up