Петиція про присвоєння звання Героя України Віталію Шевчуку зібрала 25 тисяч голосів

Петиція про присвоєння звання Героя України Віталію Шевчуку зібрала 25 тисяч голосів
  • Петиція «Про присвоєння звання Герой України (посмертно)» військовослужбовцю ЗСУ Віталію Шевчуку із Непедівки, який загинув у передноворіччі 2023 року, набрала необхідні 25 тисяч голосів
  • Рідні дякують всім, хто долучився до збору підписів

Нагадаємо, наприкінці червня на офіційному інтернет-представництві Президента України опублікували електронну петицію з проханням присвоїти звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю Збройних Сил України, нашому земляку Віталію Шевчуку.

Необхідну кількість голосів вдалося зібрати.

Відео дня

Про Героя

З перших днів вторгнення ворога на нашу землю, він не зміг стояти осторонь та відразу поповнив ряди захисників України. Потрапивши до 61окремої механізованої бригади 101 батальйону 3 роти 2 взводу 3 відділення, разом з побратимами боронив цілісність нашої держави та виганяли ворога з населених пунктів у Миколаєвській та Херсонській областях. Після часткового звільнення області та самого міста Херсон у грудні 2022року, Віталій разом з побратимами відправилися боронити територіальну цілісність у Донецьку область, поблизу міста Бахмут. Ситуація там була надскладною. Але відважні бійці ЗСУ до останнього стримували свої позиції та не допускали ворога далі. Із самого початку і до останнього подиху Віталій був на нульових позиціях. Його побратими зазначили, що він був справжнім воїном, який навіть в найзапекліших боях ніколи не залишав побратимів без допомоги, людиною слова та відважності, зразком мужності та воїном який завжди спішив на допомогу.

Наш земляк Герой Віталій Шевчук  загинув 30 грудня 2022 року на Донеччині, поблизу Бахмута, під час смертельної сутички з рашистами.

Це вже друга Петиція про присвоєння звання Герой України (посмертно) нашим загиблим землякам, яка набрала необхідну кількість голосів

Наразі Петиції знаходяться у статусі розгляду і чекають на вердикт Глави держави.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up