Просять підтримати Петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) Олександру Ольховичу

Просять підтримати Петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) Олександру Ольховичу
  • На офіційному інтернет-представництві Президента України опублікували електронну петицію з проханням присвоїти звання Героя України (посмертно) відважному патріоту, хороброму захиснику нашої держави, військовослужбовцю ЗСУ Ольховичу Олександру Руслановичу 08.11.1980 року народження, уродженцю Вінницької області, Хмільницького району смт. Глухівці.
  • Автор (ініціатор) дружина Героя Олена Ольхович

Дата оприлюднення Петиції 24 липня 2023

 

Відео дня

 

Цитуємо тест Петиції

« Шановний пане Президент! Прошу Вас розглянути петицію про присвоєння звання Герой України (посмертно) відважному патріоту, хороброму захиснику нашої держави, військовослужбовцю ЗСУ Ольховичу Олександру Руслановичу 08.11.1980 року народження, уродженцю Вінницької області, смт. Глухівці.
З перших днів вторгнення ворога на нашу землю він не зміг стояти осторонь та відразу поповнив ряди добровольців-захисників України. Служив у 61 ОМБр 101 батальйону 3 роті 2 взводу. Разом з побратимами боронив цілісність нашої держави та витісняв ворога з населених пунктів Миколаївської та Херсонської областей. Наприкінці серпня 2022 року розпочався контрнаступ на Херсонському напрямку. Від початку і до кінця Олександр був на нульових позиціях. Його побратими зазначили, що він був справжнім воїном, людиною слова,взірцем мужності, зразком незламності та міцності духу. Загинув 10 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Лозове Бериславського району Херсонської області, отримавши поранення несумісні з життям.
У Олександра залишилося троє синів (22р. 14р. 8р.), які пишаються мужністю свого батька та просять присвоїти звання Героя України (посмертно). Не кожен зможе дивитися смерті у вічі та стояти до кінця. Для всіх рідних він був та залишиться Героєм. Я пишаюся ним, його незламністю та патріотизмом і вважаю, що Ольхович Олександр Русланович — справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду.
Вічна пам'ять і шана всім, хто віддав своє життя за Україну!»

►Підтримати Петицію

Нижче наводимо алгоритм дій, як це зробити

Нагадаємо, 11 вересня 2023 року у Глуховецьку громаду надійшла сумна звістка про те, що під час виконання бойового завдання загинув глухівчанин Олександр Ольхович 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Альона Карпенко

    Підтримую
  • Ирина Остапчук

    Підтримую
  • Любов Лиса Липская

    Підтримую
  • Марія Яцківська

    Підримую.

keyboard_arrow_up