Пам'ятаємо. Минає рік, як ми втратили нашого Героя Віталія Михайловського

Пам'ятаємо. Минає рік, як ми втратили нашого Героя Віталія Михайловського
  • Сьогодні, 2 травня минає рік, як на війні загинув наш відважний земляк, Герой Віталій Михайловський — солдат, номер обслуги гармати протитанкового артилерійського взводу протитанкової артилерійської батареї протитанкового артилерійського дивізіону в/ч А 1619.
  • Пам'ятаємо!

Про загибель жителя села Козятин Віталія Михайловського стало відомо 2 травня 2022 року. Герой віддав своє життя за Україну.

5-го травня мешканці нашого міста прощалися з Віталієм Михайловським. Провести в останню дорогу Героя України прийшли його рідні, друзі, знайомі, побратими з командиром та однокласники з директором і завучем

В середу 19 квітня 2023 року Указом Президента України від 24 серпня 2022 р. N°614 за особисту мужність та героїзм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі було нагороджено нашого земляка  солдата Віталія Михайловського  орденом «За мужність ІІІ ст.» посмертно.

Відео дня

—  Віталій служив у ЗСУ з 2021 року. З початком повномасштабного вторгнення, виявивши стійкість і мужність, боровся з окупантами, захищаючи свою Батьківщину та родину. На жаль, під час бою за свободу України, трагічно загинув від осколкових поранень 2 травня 2022 року на околиці села Шевченко Волноваського району Донецької області. Без батька лишилася маленька донька Валерія. Ніколи не пробачимо! Вічна слава Герою! — написала Тетяна Єрмолаєва —  Козятинський міський голова

Читайте також:

Пам'ятаємо: минає рік, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука

За рік війни Козятинщина втратила більше 60 Героїв. Згадаймо тих, хто загинув за нас

Світлини уже 54 Героїв: оновили дошку пам’яті

У бою за Україну поліг молодий воїн-захисник з Махнівської громади Вадим Янчук

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Євгенія Глечик

    Світла і вічна Пам,ять Герою
  • Инна Найдюк

    Світла пам'ять герою.
    Царство небесне.
  • Ольга Пирогова

    Світла пам'ять Герою
  • Ріта Гордійчук

    Вічна пам'ять,.він герой який живе в наших серцях

keyboard_arrow_up