«Результати біопсії: ракових клітин не виявили». Попереду у Емілії Войтюк операція на ніжці

«Результати біопсії: ракових клітин не виявили». Попереду у Емілії Войтюк операція на ніжці
  • Повідомили радісну новину по стан здоров'я юної козятинчанки Емілії Войтюк — дівчинки, яка долає важкий шлях боротьби з онкозахворюванням
  • Пишуть, що останні півтора місяці були дуже важкими. Робили чергове обстеження, була підозра на рецидив. Наприкінці жовтня провели біопсію на ніжці… і вчора, 8 листопада вранці дзвінок з лікарні: «Ми маємо результати біопсії: ракових клітин не виявили».

Нагадаємо, Емілії Войтюк, яка з січня 2022 року бореться з раком, нещодавно закінчили основний протокол лікування. Результати — неймовірні. Рабдоміосаркома відступила. Але попереду —  підтримуюча хіміотерапія, періодичні перевірки та операція.

У групі  Боротьба за життя маленької Емілії Войтюк поділилися новинами про стан дівчинки.

Як йдеться у дописі, 18 вересня Емілії робили чергове обстеження. Зробили МРТ та в правій ніжці де була пухлина, виявили локальні зміни:

Відео дня
  • 1) Підозра на рецедив (дуже важко було сприйняти, що Мілічці прийдеться, пройти цей складний шлях знову);
  • 2) Поглинання в області пухлини рідини в наслідок навантаження на ногу;

Лікарі направили на PET CT. Результат — також підтверджують локальні зміни. Відправляють на МРТ та PET CT в Штутгарт (головний офіс), щоб отримати думку консиліума колег-лікарів. Далі по результатам лікарів зі Штутгарту, направляють провести біопсію, щоб остаточно впевнитись в результатах дослідження

24  жовтня Емілії роблять біопсію на ніжці. У середу, 8 листопада вранці дзвінок з лікарні: «Ми маємо результати біопсії: ракових клітин не виявили»

— Ми безмежно раді! Вже налаштувалися на другий етап боротьби з хворобою та підготували Емілію! Але ми вірили до останнього, що все буде добре (хоча % були малі в даному випадку, бо пройшли дві перевірки), і підготувались до гіршого розвитку подій. Але Господь розпорядився по іншому Дякувати Богу що все добре. Ми чекаємо завершення підтримуючої хіміотерапії (яка має завершитися в грудні місяці) та операції на ніжці Емілії. Дякуємо кожному з Вас за підтримку та молитви нашої родини! — підсумували у дописі.

Друзі, рідні та близькі висловлюють свої реакції на допис

Читайте також:

«У друга дуже захворіла мама. Потрібні кошти на препарат для хіміотерапії»

На операцію Діані Цимбарович потрібно 55 тисяч гривень. Рідні просять допомоги

«В мене агресивна пухлина, яку треба терміново лікувати»: козятинчани рятують волонтерку Ірину Дигай

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (15)
  • Надія Пилипчук

    🙏🙏🙏🙏
  • Надія Коломійчук

    Дай Боже здоров'я, щастя, миру.
  • Ирина Дыгай

    🙏🙏🙏
  • Светлана Галинская

    Дякувати Богу!!!!

keyboard_arrow_up