«У друга дуже захворіла мама. Потрібні кошти на препарат для хіміотерапії»

«У друга дуже захворіла мама. Потрібні кошти на препарат для хіміотерапії»
  • До редакції «RIA-Козятин» звернувся Володимир Михайлюк, гравець аматорської футбольної команди, яку організували у Козятині цього літа
  • Потрібна допомога родині його товариша

Нагадаємо, ми неодноразово писали, як футболісти з «Білої кавалерії» та «Незламних витязів» грали на міському стадіоні і збирали кошти на ЗСУ. Хлопцям по 16, 17 та 18 років. Вони не займаються футболом професійно, але кожен із дитинства любить грати. На заключному благодійному матчі зібрали понад дві тисячі гривень.

Так от, у друга та знайомого Володимира Дмитра Донця захворіла мама. Діагноз — гострий промієлоцитарний лейкоз М3, гідромієлія, фіксований спинний мозок. Сума на лікування для родини непідйомна — 200 тисяч гривень. Звертаються за допомогою до небайдужих.

«Я сам з Вінниці, але часто приїжаю до Козятина, в мене тут бабуся та дідусь, друзі. У мого друга дуже захворіла мама. На лікування потрібно багато коштів. Чи могли б ви відкрити збір у газеті… Прошу вас, будь ласка», — написав у зверненні Володимир і додав довідки з обстежень та висновки лікарів.

Відео дня

Недуга підкосила 48-річну Зою Донець цієї осені. Страшний діагноз поставили 9 жовтня.

У результаті обстежень виявили варіант гострого мієлоїдного лейкозу, який характеризується аномальним накопиченням одного з видів мієлоїдних клітин — промієлоцито. Щоб вилікувати онкозахворювання, потрібно пройти хіміотерапію. Організували збір на Весаноїд — препарат для хіміотерапії, протипухлинний засіб.

Якщо маєте можливість, допоможіть жінці побороти цю підступну та небезпечну хворобу. Не будьте байдужими до чужої біди. Важлива — кожна гривня.

Ось посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/5k5Ak8Nk7W

Читайте також:

На операцію Діані Цимбарович потрібно 55 тисяч гривень. Рідні просять допомоги

«Іваночці терміново потрібно робити операцію по видаленню нирки». Допоможемо юній глухівчанці

«Мілічка пройшла перевірки МРТ, КТ. Дякувати Богу, все добре»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up