Вже вісім хворих на коронавірус. Медпрацівники двох відділень ЦРЛ чекають на результати тестів

Вже вісім хворих на коронавірус. Медпрацівники двох відділень ЦРЛ чекають на результати тестів

На Вінниччині станом на 17 квітня лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус 296, одужало 17 осіб. На Козятинщині з початку епідемії зареєстровано 8 осіб, ще до тридцяти пацієнтів чекають результатів

За словами завідувача Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Леоніда Ящука перший чоловік, що захворів на коронавірус, 60-річний козятинчанин вже виписався з лікарні. Вилікувались його дружина. Все добре з  батьками чоловіка і донькою. Працівник ремонтної бригади, який заразився в інфекційному відділенні лікарні, перебуває під наглядом сімейного лікаря. Він переносить коронавірусну інфекцію безсимтомно. Пацієнтка зі Збаража, яка була госпіталізована в обласну лікарню, заразилася від київської знайомої, яка допомагала їй садити картоплю.

Позитивна тест проба виявилась у медпрацівників хірургічного та терапевтичного відділення.

Наразі в ЦРЛ закрите прийомне відділення. В хірургічному і терапевтичному відділенні тільки доліковують хворих, нових не приймають. Медпрацівники  хірургічного та терапевтичного відділення чекають взятих у них тестів. 

Відео дня

– В разі, коли кількість інфікованих медичних працівників не збільшиться, хірургічне та терапевтичне відділення відновлять свою роботу, – сказав Леонід Ящук. 

Станом на ранок, 17 квітня, в інфікованих по Україні 4 тисячі 662 людини з них 73 дитини. За останню добу  501 лабораторно підтверджений випадок. Найбільше інфікованих в Чернівецькій області – 758 особи та в столиці 705. Одужало по Україні 246 осіб з них 67 за останню добу. Летальних випадків 125, дев’ять – за останню добу.

Читайте також:
«Нікому не бажаю потрапити в таку ситуацію». Дочка козятинчан, хворих на COVID-19
Більшість українців не проти продовження карантину до літа. А ви? (ОПИТУВАННЯ)
Тільки запаковані продукти. Нові правила обслуговування у магазинах
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up