Наша землячка Юлія Чехівська з Кубку України привезла золото

Наша землячка Юлія Чехівська з Кубку України привезла золото

Кожного року в останній зимовий місяць на шанувальників легкої атлетики чекає один з найголовніших стартів зимового легкоатлетичного сезону — Кубок України з легкої атлетики в закритих приміщеннях. Ці змагання розглядаються як один з етапів комплектації збірної України на міжнародних змаганнях.  Для Козятинських любителів легкої атлетики вони цікаві тим, що в них бере участь наша землячка Юлія Чехівська

Проходили змагання в сучасному легкоатлетичному манежі КМШВСМ, що на Березняках. Змагалися спортсмени як в командній першості так і в особистому заліку. В особистому заліку  «королеви спорту», якою називають легку атлетику, спортсмени змагалися в бігу на 60, 400, 800, 1500, 3000 метрів. 60 метрів з бар’єрами та 2000 метрів з перешкодами. У стрибках з жердиною, потрійному стрибку у висоту та на дальність приземлення у штовханні ядра проходили в обох видах програми. Наша Юля виступала на своїй короній дистанції в бігу на 400 метрів. Залишивши всіх спортсменів позаду, здобула перемогу. 

Поспілкувалися з дворазовою чемпіонкою України вже як вона повернулася до Вінниці. Адже до моральних негативних накопичень, які випадають на стан спортсменів під час змагань такого рівня, додаються ще й фізичні навантаження. Почалися змагання об 11 годині, а завершились, коли спортсмени відпрацювали в манежі повний восьмигодинний робочий день без перерви на обід. Тобто тривали змагання до 19 години.

 Вінницька козятинчанка як завжди була небагатослівна. Каже: «Так, виграла. Приємно те, що друге та третє місце посіли мої подруги по команді.»

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Vitali Bida

    Радіємо разом і вітаємо з перемогою. Хай щастить їй
  • Галина Заграй

    Розумничка!Подальших тобі успіхів!Так тримати!
  • Юля Корпан

    Молодець, хай щастить і побільше перемог .
  • Наталья Даценко

    Молодчина! Успехов!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up