У Ради церков Вінниччини новий керівник

У  Ради церков Вінниччини новий керівник

Керування передали лідеру громади християн віри євангельсько

Обласна ради церков і релігійних організацій Вінниччини переобрала свого керівника. Головування прийняв єпископ Михайло Якобчук — почесний голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської. Голосування відбулося 3 травня під час засідання ради церков.

Попереднім очільником ради був президент Подільської конференції Церкви адвентистів сьомого дня Михайло Вільчинський. Звітуючи про свою каденцію, він зауважив, що особлива увага ради була приділена реалізації заходів за збереження здорового способу життя, сімейних цінностей, охороні довкілля, популяризації сакральних святинь тощо.

Додамо, що керуючий Вінницькою єпархією УПЦ МП архиєпископ Варсонофійвийшов з обласної ради церков Вінниччини. Свій вихід він пояснив тим, що очолювана ним єпархія стала об’єктом “протиправних дій» з боку ПЦУ.

Відео дня

Нагадаємо, митрополит Вінницький і Барський Симеон був затверджений Головним секретарем Священного Синоду.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up