Прославляють наше місто

Прославляють наше місто

Юні театрали “Рідного міста” перемогли на міжнародному фестивалі

Театральна студія "Incredible kids" Центру інноваційного розвитку дитини "Easyл English" (ГО "Рідне місто") отримала призове місце в рамках проекту фестивалю "Квітуча Україна" у Києві.  Юні театрали завоювали срібний кубок фестивалю, ставши лауреатами другої премії на XVI Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості "Зимова фантазія".

Про це повідомив газеті “RIA-Козятин” голова ггромадської організації "Рідне місто" Віталій Креденцер. Журі фестивалю, на чолі із заслуженою артисткою України Інессою Братущик, складали представники Міністерства культури України, члени Європейської асоціації Фольклорних фестивалів, директори театральних студій Києва.

Наш зірковий склад дітей (1 вікова категорія 7-10 років) у виставі “Василькові женихання”: Софійка Василяка  — незмінна українка, яка до того ж вразила на сцені усіх своїм співом), Софія Головатюк  — ведуча (яка не лише примусила задуматись над філософією слів автора, але й причарувала собою журі), Владислав Дука — незмінний султан (вміє займати не лише позу лотоса, але й сідати на шпагат), Володимир Малішевський — головний герой Василько, який не лише вміє їсти ковбасу, але й приборкувати чарівну Галинку, Дар’я Ільчук  — гаряча іспанка, яка чарувала султана танцями та харизмою, Діана Слободяник — полячка, яка не лише говорила польською, але й своїми акробатичними залицяннями примусила сісти на шпагат самого султана, Вероніка Волкова — елегантна француженка з парасолькою, яка намагалась забрати султана в Париж; Вікторія Чорномаз — сувора німкеня, яка пропонувала султану навести лад в його імперії.

Відео дня

За словами керівника студії Юлії Канівської, цього разу театралам було важливо не лише донести до глядачів фестивалю сюжет сцени-мюзиклу, але й зібрати дітей, які в цей час постійно хворіли і до останнього змінювався склад сцени.

— Через це до Києва не поїхала пара дітей, які мали танцювати, — каже пані Юлія. — Але ми їх вчимо командної гри, діти знають слова один-одного, тому є єдиним колективом, який може займати кращі місця. Дякуємо усім дітям за їх чудову гру, а батькам за підтримку молодого маленького колективу.

— Фестивалі такого рівня, це можливість прославити своє місто, нові знайомства із іншими колективами усієї України, із зірковими присутніми, можливість розширити свій кругозір, розкрити себе, — впевний Віталій Креденцер.

ГО “Рідне місто” дякує дітям за участь у фестивалі. Дякує усім, хто підтримував та продовжує підтримувати юних театралів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up