Про погоду у Козятині сьогодні, 8 липня: похмуро, з дрібним дощем

Про погоду у Козятині сьогодні, 8 липня: похмуро, з дрібним дощем

Сьогодні очікується  +14..+20 °C, подекуди опади, помірний вітер.

Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. Гроза

Хмарна погода протримається у Козятині увесь день. Нічний сильний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам'ять святого благовірного князя Петра і княгині Февронії, муромських чудотворців. Святе подружжя прославилось благочестям і милосердям. Петро і Февронія померли в один день і час. Вони - зразок християнського подружжя. Наші пращури помітили, що з цього дня слід очікувати ще сорок спекотних днів.

Відео дня

Дивіться як Козятин залило дощем
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:04 Невідома автівка, супер туалет та бур’яни в центрі міста 18:01 Чи дійсно «Укрпошта» розсилає повістки? Розбираємося 17:00 Просто боліла спина, а виявилося — у козятинчанки рак печінки з метастазами 16:41 Вісім років боротьби за життя: родина Поповичів збирає гроші на дороге лікування Від читача 16:06 Ігор Клименко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Португальської Республіки в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машадом 15:43 Касетні бомби на Вінниччині: як їх розпізнати та що робити play_circle_filled photo_camera 12:00 Киянка і дві школярки врятували цуценят, яких викинули біля ставка в селі Козятині 11:00 На Бахмутському напрямку загинув Герой з Махнівської громади 10:20 На Вінниччині вночі працювала ППО — збивали ворожі дрони 10:00 «Буду презентувати нашу громаду». Єрмолаєва їде у Вашингтон 09:04 Кого сьогодні вітаємо та що святкуємо. Історія, заборони та прикмети 20 вересня 08:38 Злочин у Махнівці: вкрала з продуктового кошика мобільний телефон та втекла 08:00 У п'ятницю, 20 вересня будемо зі світлом (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up