Концерт з нагоди дня міста транслювали для людей чи для галочки?

Концерт з нагоди дня міста транслювали для людей чи для галочки?
Скрін з відео концерту

Вчора наше місто відзначило свої 146 іменини. Офіційною датою дня народження міста за старим стилем є 7 липня 1874 року. От тільки в зв’язку з карантином пройшло свято без гучних феєрверків, вогняних шоу, гостей з Польщі та приїжджих артистів. І це великий плюс для міського бюджету. З убитими дорогами, збитковими підприємствами не підходить нам за бюджетні кошти шикувати. 

Але щоб козятинчан взагалі не залишити без згадки про 146-ті іменини міста міська рада організувала концертну програму яку напередодні свята розмістили в режимі онлайн.

Ми зробили невеличке опитування серед козятинчан щодо концерту в режимі онлайн.

З 18 опитаних  бачили концерт тільки четверо людей: Руслан, Микита, Олег Олександрович та пані Марія. Всі четверо висловили думку, що це було більш схоже не на повноцінний концерт, а на якусь його частину. Пані Марія не полінувалася і підрахувала скільки тривав концерт. 

Відео дня

– Всього запису на плівці  трохи більше 22 хвилин. Якщо забрати час привітання міського голови козятинчан зі святом та виступ ведучої концертної програми, то чистого часу на концерт залишилося трохи більше 18-ти хвилин. – каже пані Марія. – Де ви бачили, щоб концерт тривав стільки мало часу? В селі застільну жінки довше співають, – підсумувала сказане пані  Марія.

Всіх чотирьох ми запитали скільки на їхню думку мав тривати концерт. Тут думки розділились. Руслан з Олегом Олександровичем кажуть, що години достатньо. Пані Марія сказала, що в Козятині класних вокалістів, хореографічних колективів та гумористів вистачає. Сама вона фанатка колективу «Зорянки арт», хотіла б бачити їх виступ. Концерт на її думку мав тривати добрих півтори години. 

– Мабуть той концерт для «галочки» робили, – сказала вона.

Микита замахнувся ще далі.

– Козятину 146 років, символічно було б щоб концерт тривав дві години 26 хвилин, сказав чоловік і  додав: «Це я жартую — годину, може трохи більше. Я, наприклад, як виходець з Махнівки, з великим задоволенням послухав би пісню в виконанні гурту «Калина». 

Нам цікава ваша думка: скільки мав тривати концерт і яких артистів ви хотіли б почути? Відповіді пишіть у коментарях.

Опитування

Чи сподобався вам онлайн концерт до Дня міста?

Для тих, хто ще не встиг подивитися концерт, ось це відео:

Читайте також:

Скільки ми зекономимо на Дні міста?

Як святкували День міста у різні роки? (2012-2019)

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Адамова

    ще б знати імена виконавців
  • Валентин

    Люди довбойоби, їм не вгодиш, для чого ви, блядська редакція, роздуваєте ненависть один до одного, до очільників міста? Вам зробили міні-концерт у сучасному (та вимушеному) онлайн-форматі, ЧОГО ВАМ БЛЯТЬ ЩЕ ТРЕБА? Щоб зняли таке ж відео, але з Алєгам Віннікам, шоб ви потім пизділи "ОБОЖЕМОЙ скільки грошей з бюджету, ко-ко-ко"??? Соромно за таку редакцію жовтої газетки, соромно за мешканців нашого міста. Ви невдячні потвори, ось ви хто!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up