Крадуть гроші, телефони, м’ячі, горілку, цигарки та шоколадки — кримінал тижня

Крадуть гроші, телефони, м’ячі, горілку, цигарки та шоколадки — кримінал тижня
Фото ілюстративне
  • Злочини. Минулий тиждень на Козятинщині виявився, на жаль, досить насичений кримінальними подіями.
  • У козятинчан чистили банківські картки, крали телефони, документи, баскетбольні м’ячі, цигарки та навіть кавові напої.
  • Обкрадали і місцеві магазини. Так, з одного винесли пляшку горілки, а з іншого — бездротові навушники.
  • Траплялися також бійки, самогубство та ДТП. Детальніше читайте у кримінальній хроніці ( з 6 по 11 листопада). Нагадаємо, джерело — Козятинське відділення поліції

Минулого понеділка, 6 листопада надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що вночі під час обстрілу пошкодили майно заявниці, а саме раму від балкону та вікна. Заява надійшла від козятинчанки. Про те, що в квартирі понівечена рама від балкону та металопластикові вікна, внаслідок військової агресії з боку рф, жінці повідомила сусідка. Помешкання розташоване у Херсоні. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 438 КК України.

А у супермаркеті «Фора» цього ж дня поліція охорони затримали чоловіка, який вкрав товар.

Козятинчанин виніс з магазину півлітру настоянки гіркої «Nemiroff Лимон». Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Відео дня

Загалом, минулий понеділок виявився «багатим» на крадіжки. Одну з них зафіксували у Непедівці. Там з будинку поцупили мобільний телефон марки Самсунг чорного кольору. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Сталася також крадіжка у магазині «Аврора». Там вкрали бездротові навушники чорного кольору. У вчиненні кримінального правопорушення підозрюють 17-річного жителя села Франківка  Ямпільського району. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Звернулася до поліції із заявою у понеділок, 6 листопада жителька Сигналу Козятинської громади. Жінка повідомила — її брат, який проходив військову службу за контрактом (солдат), перебуваючи у м.Авдіївка Донецької області перестав виходити на зв'язок. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України.

Вівторок, 7 листопада. У Махнівці працівники поліції зупинили «Ауді А4». У водія виявили підроблене посвідчення. Правоохоронця махнівчанин надав посвідчення водія та посвідчення тракториста-машиніста з ознаками підробки. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 КК України.

Цього ж дня до поліції із письмовою заявою звернулась жителька  села Сокілець. Жінка розповіла, що днями в соціальній мережі Фейсбук знайшла оголошення з приводу продажу одягу, а саме штучної шуби (демісезонної) за 400 гривень. Після переписки через мобільний додаток месенджер домовилась про покупку товару. Самостійно, добровільно перерахувала гроші на банківську картку. Спочатку продавець сказала, що потрібно зачекати, оскільки товар в дорозі,  а згодом і зовсім перестала виходити на зв’язок. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 190 КК України.

Козятинчанка повідомила в чергову частину про зникнення брата — командира 1 розвідвідділення 3 розвідзводу 3 батальйону 41 ОМБ ВЧ 4576. Військовий зник безвісти при виконанні бойового завдання поблизу річки Оскіл Куп’янського району Харківської області. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України.

У вівторок, 7 листопада у поліцію повідомили — в одному із будинків Вернигородка виявили чоловіка, який повісився на двері. Слідчо-оперативна група встановила, місцевий мешканець 1964 року народження покінчив життя самогубством. Повісився на мотузці на ручці дверей однієї з кімнат будинку в якому проживав. Відомості внесли  до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України.

У Козятині у цей день трапилася бійка. Козятинчанка написала заяву, що її кілька разів вдарили по обличчю. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 КК України.

А по вулиці Степана Бандери (колишня Матросова) обікрали козятинчанина. Поцупили піджак, в якому було понад 500 гривень, телефон Нокіа, 5 пачок «Маккофе», шоколадний батончик, пачка цигарок. Підозрюваного правоохоронці швидко затримали. Ним виявився 34-річний місцевий житель. При огляді у нього знайшли кошти в сумі 630 гривень, батарею живлення телефону НОКІА, 4 пачки напою «Маккофе», три пачки цигарок та шоколадний батончик. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 186 КК України.

У середу, 8 листопада у жительки Козятина з банківської карти зникли гроші, більше п’яти тисяч гривень. Цього ж дня гроші з картки зникли і у жительки Кашперівки. Сумма — 20 500 гривень. 

Зафіксували пропажу грошей з картки і мешканки Журбинців — понад шість тисяч гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Наступного дня, у четвер 9 листопада на приймальне відділення лікарні доставили чоловіка, якого побили невідомі. Діагноз потерпілого: закрито черепно-мозкова травма, струс, забій м'яких тканин обличчя, тупа травма живота, симптоматична гіпертензія. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 КК України.

А по вулиця Склярова невідома особа силою відібрала в дітей баскетбольний м'яч. Через деякий час юного злочинця розшукали. Ним виявився 16-річний хлопець. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 186 КК України.

У п’ятницю, 10 листопада у Махнівці теж сталася крадіжка. У місцевого мешканця вкрали барсетку чорного кольору з паспортом громадянина України, банківськими картками на яких була сума близько 1500 гривень, водійські права. Слідчо-оперативна група встановила, що крадіжка трапилася з незачиненого автомобіля марки «Ford Transit». Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Ввечері цього ж дня у селі Козятин трапилося ДТП. По вулиці Покровські скутерист здійснив наїзд на жінку пішохода. В результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження. ЇЇї госпіталізували до Козятинської ЦРЛ. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України.

Також минулої п’ятниці на гачок шахраїв потрапив ще одна жителька нашої громади. Трапилося це під приводом придбання товару на інтернет-ресурсі ОЛХ та оформлення купівлі через ОЛХ-доставку. Козятинчанці надіслали фішингове посилання. Вона перейшла за посиланням, ввела усі реквізити своєї банківської картки і все — з картки зникло понад дев’ять тисяч гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 190 КК України

Додамо, у Козятинському відділенні поліції нагадали про правила безпеки на дорозі у темну пору доби.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Свята Поліція

    така розхвалена Квіткою Козятинська поліція, нові шерифи, патрульна поліція((( як так, з такими швидкореагуючими мусорами і стільки криміналу? А про профілактику, попередження ви нічого не чули? Защо зарплатню отримуєте?

keyboard_arrow_up