Цієї ночі на Вінниччині була загроза ударних дронів — ранкові зведення Генштабу

Цієї ночі на Вінниччині була загроза ударних дронів — ранкові зведення Генштабу
  • У ніч на 14 листопада 2023 року окупанти атакували Україну ударними дронами, балістичною та керованою авіаційною ракетами.
  • Загроза застосування ворожих безпілотників була і у нашій області

Як повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ, із району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край -рф) зафіксували пуски 9 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Балістичну ракету «Іскандер-М» випустили з району Джанкой (Крим), керовану авіаційну Х-35 – з повітряного простору тимчасово окупованої Запорізької області.

Повітряна тривога на Вінниччини розпочалася о пів на першу годину ночі і тривала до третьої години.

Відео дня

В результаті бойової роботи сили та засоби Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищили 7 ударних БпЛА «Shahed-136/131»

Ситуація на фронті

За даними Генштабу України протягом минулої доби відбулося 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 53 авіаційних удари, здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні та багатоповерхові житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 удар по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 пункти управління, 6 артилерійських засобів, засіб протиповітряної оборони та іншу важливу ціль противника.

Читайте також:

Море квітів і море сліз. В останню дорогу провели Олександра Гуменюка

Говорили про правопорушення підлітків і як запобігти насильству в сім’ї

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up