В Козятині ДАІвець збив жінку

В Козятині ДАІвець збив жінку
В переддень Різдва мешканка ПРБ не так перейшла дорогу інспектору поліції

На святвечір опинилась в лікарні  козятинчанка. Близько першої години дня 6 січня жінка переходила вулицю 8-му Гвардійську біля будинку № 31. В цей час їхав на приватному автомобілі на заправку після чергування один з інспекторів поліції. І сталося неймовірне —  пішохід потрапила під колеса його автомобіля. 
Викликана машина “швидкої” доправила потерпілу і водія до лікарні. Старший інспектор Хмільницького відділу поліції Віктор Білецький повідомив газеті “RIA-Козятин”, що за фактом ДТП Вінницька прокуратура порушила кримінальну справу. 
— Водій був тверезий, прокоментував Віктор Анатолійович. Його одразу повезли в лікарню, щоб освідчувати на тверезість. Уся і подія зафіксована на відео. Родичі потерплої не мають жодних претензій до водія.
за словами правоохоронця, поблизу місця трагедії дорога не обладнана пішохідним переходом. Жінка вийшла з двору і переходила її з ліва на право прямо “під колеса автомобіля”. Уникнути зіткнення водій не мав можливості. 
На даний час потерпіла перебуває в реанімації Козятинської районної лікарні. Як повідомив газеті “RIA-Козятин” пан Білецький, лікарі відзвітували, що жінка у свідомості, розмовляє, самостійно їсть.
На “гарячу лінію” газети звернувся один з очевидців аварії пан Артем. Він відзняв на відео процедуру прибуття на місце  аварії працівників прокуратури. За словами пана Артема, коли він рухався після цього у своєму автомобілі в напрямку до центру, його наздогнала автівка з місцевими “крутеликами”. Серед них був один з колишніх кандидатів на посаду міського голови (!). Пан Артем розповів, що його побили і забрали відеоматеріал.
З неофіційних джерел стало також відомо, що автомобіль інспектора, що причетний до ДТП — “двійник” (?!). Тому і була така зацікавленість вилучити у свідка пана Артема відео?
Ну, якийсь не Козятин, а Ріо-де-Жанейро!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (27)
  • Анонім

    а якби він не був гаїшніком,ніхто б даному ДТП не придав би стільки уваги!!

    Анонім reply Анонім

    якби він не був гаїшником, Гвіліком, Мафіком, Рожуком чи іншим мажором, то тягали б зараз його по повній, а так тьотка сама кинулась під колеса

    Анонім reply Анонім

    Как же, Вы правы!!!!Как бы прискорбно это не звучало, но так и есть…
  • Анонім

    Боже, я не одна так думаю, дякую тобі читач, не всі продажні
  • Анонім

    Читаю коментарі,вашу перепалку і скажу Василишин був нетверезий, Артем не буде брехати, для чого. Хто памятає Журбинці і жертву 2х так і хочеться сказати д... Висновки не зроблені. Скажіть , як би ваша дружина, сертра ,мама постраждали,а вам -водій не винен? Ну так допоможи  цій дівчині, на лікування треба гроші, хіба тобі слабо? Я бачила фото і думаю , що Василишин винен, ну яким же дивом його машина вилетіла на пешехідний тротуар  зліва, навздоганяв може. Василишин май хоч каплю совісті. Допоможи дівчині. Подумай про суд Господній. твоя душа давно в пеклі.

    Анонім reply Анонім

    о це пішли люди !!!!почитала вона коментарі і зрозуміла шо Василишин був не тверезий!!!
  • Анонім

    Я не знаю як ви, а я хочу сказати свою думку: такому як Василишин, Трайдакало не місце в міліції. Чому? Василишин не порядна людина , Василишин живе не так як ви на одну зарплату.Я його вперше побачила в минулому році, коли він  купував в магазині пообідати чи повечеряти  1,5 кг сала копченого,1 кг помідор,1 кг огірків.Я подумала, ти диви який бідний ГАЇшник. Ну а чом йому собі відказувати, бог на дорогах. Шановні водії, а скільки він від вас отримав,думаю , що не 1 тисячу грн, і не дві.

    Анонім reply Анонім

    ну да, в наш час 1,5 кг сала копченого,1 кг помідор,1 кг огірків це дуже велика розкош!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up