Дві події в один день в Козятині . Субота 09-12-2017 р.

В Козятині зібрались ветерани війни з Росією та ті, що служать в ЗСУ і приймають участь в бойових зіткненнях. Перші обговорили ситуацію відносно хуліганських дій до ветерана війни . Проблеми їх соцзабезпечення від житла до медобслуговування, інші — нагородили волонтерів. Командир воюючого підрозділу нагородив реальних помічників ЗСУ в зоні бойових дій.

Дві події в один день в Козятині . Субота 09-12-2017 р.
Коментарі (1)
  • козятинець

    Батальйон “Вінниця” відзначив волонтерів Командир батальйону "Вінниця" Руслан Гурняк від себе особисто і від всіх бійців батальйону подякував всім, хто допомагав і допомагає військовим на передовій. Урочистості відбулися у суботу в Козятині. Тетяна Лозінська access_time 2 години тому more_horiz share 0 chat_bubble 0 visibility 9 Волонтерів нагородили орденом "За бездоганну службу": козятинських Катерину Шевченко (працівник ШЧ-3), Віктора Сагайду (фермер), Миколу Кирилюка (підприємець), Михайла Зікраня (керівник Козятинського м'ясокомбінату), Сергія Бугаєнко (працівник м'ясокомбінату), Володимира Куценка (директор Козятинхліб) також бердичівських вонтерів-льотчиків братів Романенків Володимира та Олександра, вінничан Олега Парфілова (працівник Вінницької облради), Наталію Корольову (підприємець). Напередодні таку ж нагороду з рук Руслана Гурняка отримав керівник поліції Юрій Педос. Варто відвідати Магічне шоу у Музеї науки Нагороджені відзнаками "Волонтер" директор Козятинського училища залізничного транспорту Андрій Стецюк та підприємець з Києва Юрій Проценко. “Почесні грамоти” командир батальйону вручив депутату Козятинської міськради Вадиму Рожуку та ГО “М. А. К.”, отцю ГК церкви Антону Борису та його прихожанам, Олександру Дем'яненку з Бердичева та підприємцям Марині Тимощук з Козятина і Галині Остапенко з Вінниці. Під час урочистостей було передано на ремонт мікроавтобуса батальйону 5200 грн,  які зібрали волонтери.

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/lyudi/batalyon-vinnitsya-vidznachiv-volonteriv-10660052.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up