Похід пенсіонера в аптеку: без окулярів і заспокійливого не сунься

Похід пенсіонера в аптеку: без окулярів і заспокійливого не сунься

Недопустиме ставлення до інвалідів в аптеках призупинено

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася пенсіонерка нашого міста. Вона була обурена ставленням до неї в одній з аптек міста. Їй лікар-терапевт виписав рецепт на безкоштовні ліки від гіпертонії та діабету. У аптеці сказали, що відповідні ліки будуть через два дні. Жінка прийшла через три дні. Там фармацевт, що перебував на зміні, відправив пенсіонерку до лікаря, аби той поставив на рецепті номер.

Поки жінка ходила до терапевта, пройшло півгодини. Коли вона подала рецепт у знайоме вікно, їй сказали: “Поки ви ходили, такі ліки вже забрали”...

До речі, коли журналіст звернувся за коментарем у цей заклад, інформацію не змогли підтвердити, оскільки на даний час вже немає з кого питати. За повідомленням завідувачки, працівники, про яких йшла мова, на даний час вже не працюють.

Відео дня

Пішла схвильована пенсіонерка в іншу аптеку. Там їй ліки відпустили. Коли прийшла додому, помітила, що ліки не ті.

Після того, як ”RIA-Козятин” взяла коментарі у згаданій вище аптеці, працівники знайшли пенсіонерку, вибачились та пояснили їй, що ліки видали правильно. Єдина відмінність — вони від іншого виробника.

За словами працівників аптеки, коли Кабмін прийняв постанову про безкоштовні ліки, вони мали одну ціну. Зараз ті ліки додали в ціні. Тож за всі препарати, які відпускались безкоштовно, тепер якусь частину потрібно буде доплачувати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up