Перша тисяча пакетів зі смачними голубцями від махнівських господинь поїхала на фронт

Перша тисяча пакетів зі смачними голубцями від махнівських господинь поїхала на фронт
  • Волонтерка Ірина Дигай написала пост звітності та подяки за пророблену роботу
  •  У новому напрямку приготування страв дівчата працюють всього місяць, а вже встигли наготувати та відправити захисникам чимало домашніх смаколиків.

Нагадаємо, активні волонтерки з Махнівки, на чолі з Іриною Дигай, відкрилися і приступили до приготування у вівторок, 2 квітня. Нашим захисникам не доведеться вже нічого варити та тушкувати. Залишиться тільки відкрити пакет з готовою, уже звареною та приправленою любов’ю стравою та смакувати.

Отож, як йдеться у пості Ірини Дигай, за місяць нашої роботи зроблено чимало. Перша тисяча пакетів зі смачними голубцями приготовленими з любов'ю махнівськими господинями, вже поїхала в різні направлення фронту до наших захисників. 

За цей період також відправили посилок для військових на 670 кілограм

Відео дня

— Родина Альони Мочальнікової накоптила більше 40 кілограм сала. Наші жіночки переробили більше 30 кг. жиру на смачну «намазку». Зробили 10 відер пелюстки. А ще 48 пакетів паштету та 80 пакетів квасолі з мʼясом. Пересушили 67 кг. курячого філе на «джерки» та зробили 115 енергетичних батончиків, — пише Ірина

Також  Ірина дякує друзям-волонтерам Ірині Колесник та Павлу Пойді, за за те що відгукнулись одразу на прохання та надали два інвалідних візка які ми передали односельцю, а другий в с. Молотківці. Олексій Кожушний доставив безкоштовно коляски із м. Вінниця.

Оксана Присяжнюк передала багато солодощів. Як додає Ірина, кожна посилочка їде з цукерками. Також багато солодощів, які принесла ця родина, поїхало в шпиталь м. Вінниця.

Висловлює вдячність Ірина і за овочі для шпиталю родині Людмили Штельмах та за донати Ігорю Лясковському, Наталії Зборовській

— Дякуємо всім, хто долучається. Маємо потребу в мʼясі, капусті та квасолі, — пише Ірина

Реквізити волонтерів:

Адреса: Махнівка, Соборна 8. 

Читайте:

«Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги»

Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (92)
  • Алена Пономаренко

    Дівчатка респект і повага вам .Молодці
  • Маринка Волкова

    Щиро дякуємо Іринка та дівчата Вам ,за неймовірну допомогу військовим.Ви Молодчинки! Міцного здоров'я Вам та Божої благодаті!!!
  • Светлана Полончук

    Молодці,як завжди.Дякуємо вам,за вашу працю.
  • Люба Синишин

    Здоров'ячка Вам красуні

keyboard_arrow_up