Ірина Дигай після лікування у Німеччині повернулася на рідну землю. Зворушливе відео зустрічі

Ірина Дигай після лікування у Німеччині повернулася на рідну землю. Зворушливе відео зустрічі
  • Волонтерка з Махнівки Ірина Дигай, яка лікувала з-за кордоном рак кишківника, повернулася додому.  Символічно, це сталося у Всесвітній день боротьби проти раку.
  • Рідні опублікували зворушливе відео зустрічі.

 Нагадаємо, на початку жовтня у жінки, яка без перебільшення всю себе віддає волонтерству, виявили рак кишківника. Пухлина дуже швидко прогресувала. Лікування потрібно було розпочати терміново, за кордоном. Рідні та близькі організували збір коштів. Адже сума для однієї родини просто непідйомна — близько 500 тисяч гривень. Підтримка виявилася колосальною — за дві доби назбирали 200 тисяч гривень, а згодом збір закрили. 

Щоб подолати недугу жінка відправилася до Німеччини. Там їй мали провести курс хіміотерапій, та не встигли.

Наші журналісти спілкувалися з Іриною, коли жінка перебувала у німецькій клініці. Вона розповідала, що після 20 січня у неї чергове обстеження, після якого, якщо все буде добре, Ірину відпустять додому

І сьогодні, 5 лютого донька Ірини Софія опублікувала у своєму інстаграм зворушливе відео: «Наша матуся повернулася додому», у рідну Махнівку.

 

 

 

— Дякую. Вчора був «Всесвітній день боротьби проти раку» і так символічно склалось, що саме в цей день наша мамуся повернулась додому! Уявляєте! Дякую... було написано на самому початку тексту! Тому що я хочу подякувати кожному з вас! Обійняти і сказати, що ви неймовірні і даруєте шанс на життя! Що в такий важкий момент де потрібно було дуже швидко реагувати і рятувати нашу мамусю ви згуртувались і так Сильнюще підтримали нас! Дякую за ваші великі добрі серця!  А ще це дало зрозуміти, що в мене і в мами є така сильна підтримка і круті люди поруч! Хоча ми в цьому і не сумнівалися! Я дякую усім за підтримку фінансову, за підтримку словесну це було дуже важливо в той момент, за тисячі (без перебільшення) смс, за молитви ваші, — пишу Софія.

За словами доньки Ірини, після реабілітації вона пройшла повторне обстеження, де їй сказали, що вона не потребує подальшого лікування і хіміотерапії і може повертатися додому

 — Хіба це не чудо!? Я думаю тут зіграло все, і молитви і бажання жити і швидка реакція на термінове лікування! І Бог І всесвіт! Чесно таку підтримку отримати це коштує великого і я безмежно дякую Богові що маю такий друзів, кумів і знайомих! Наша родина готова й далі в повному складі допомагати і йти до перемоги! Ми завжди усім стаємо на поміч!

Читайте також:

Нашій землячці Любов Давидовій-Трушевській потрібна операція. Необхідно зібрати 140 тисяч

«Результати біопсії: ракових клітин не виявили». Попереду у Емілії Войтюк операція на ніжці

На операцію Діані Цимбарович потрібно 55 тисяч гривень. Рідні просять допомоги

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up