Ірина Дигай: «Маємо запити на картоплю, моркву, цибулю, рис, томат, олію, консервацію, чай, каву»

Ірина Дигай: «Маємо запити на картоплю, моркву, цибулю, рис, томат, олію, консервацію, чай, каву»
  • Волонтерка з Махнівки Ірина Дигай написала пост звітності та подяки за пророблену роботу
  • Волонтер зазначає — є запити на картоплю, моркву, цибулю, рис, томат, олію,к онсервацію, чай, кава та все, що можна відправити військовим

— Отримали фотозвіт від наших Титанів. Дякуєм всім хто долучається та благаємо не стояти осторонь від допомоги військовим. На території Махнівської, Козятинської, Глуховецької громад працюють багато цехів по допомозі військовим. Це як виготовлення їжі, так і плетіння сіток та пошиття адаптивного одягу. Ми збираємо зараз кошти на Реторт пакети, — пише Ірина. — Щиро дякуєм родині Ксюша Присяжнюк за свинку! Дякуєм Благодійний фонд "Бойовий волонтер України" Вячеслав Орлов та Сергій Тарасюк за таці фольгові для розподілу продукції в морозильні камери. Дякуєм невтомній Валентина Леонідівна Лясківська за смачне печиво та томатний сік!Дякуєм родині Ігор Петрович та Альона Білоус за регулярно безкоштовно надане сало та свинячу голову.

Відео дня

Також волонтерка повідомила, що наразі вони мають запити на картоплю, моркву, цибулю, рис, томат, олію, консервацію, чай, каву та все, що можна відправити військовим

Адреса: Махнівка, Соборна 8
рахунок 5168752018455785

Нагадаємо, активні волонтерки з Махнівки, на чолі з Іриною Дигай, відкрилися і приступили до приготування у вівторок, 2 квітня. Нашим захисникам не доведеться вже нічого варити та тушкувати. Залишиться тільки відкрити пакет з готовою, уже звареною та приправленою любов’ю стравою та смакувати. У меню — голубці, гречка з м'ясом, горох з м'ясом, тефтелі, макарони по-флотськи. Якщо буде сезон і буде риба, то ще й вона з овочами.

Читайте:

«Робота кипить і це дуже добре»

Історія волонтера з Козятина Захара Іщука від команди 1+1 media «Здійсни мрію»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ната Нетис

    А що з харчів видає командування? Куди йдуть продукти призначені для хлопців? Зараз непогані норми звичайних наборів харчування. Можливо волонтерам треба зателефонувати на гарячу лінію? Повірте це допомагає.

keyboard_arrow_up